Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ennyire szőrös a hasam?

Miért ennyire szőrös a hasam?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és nagyon szőrös a hasam. Miért van ez? Sosem borotváltam vagy ilyesmi mégis rendes hosszú fekete szálak nőnek. Nagyon önbizalomromboló a dolog és nagyon szégyellem. Néha szemöldökcsipesszel szedem ki őket de visszanőnek. Mi lehet az ok? Tehetek ellene valamit?

#szőr #has #szőrős has
2013. okt. 23. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha 16-17 felett vagy akkor kicsit gáz, mert ha e kor alatt, akkor valószínűleg majd elkopnak. Menj el szoliba, hgoy kiszőkítse, borotvát felejtsd el, mert utána nem hogy vastagabb lesz, de még szúrós is. Ha valamit kezdeni akarsz vele menj kozmetikushoz. De ha sötét a hajad akkor elképzelhető, hgoy ez ilyen genetika
2013. okt. 23. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:

köldök alatt? másnak is van.. oda kell figyelni rá, ha sok van semmiképp ne borotváld, hanem gyantázd vagy csipesszel szedd ki.

nekem is van, sőt 1-2 szál még az arcomon is, pedig szőke vagyok és világosbőrű, mégis van pár sötét szálam :(

2013. okt. 23. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
csipesz, epilátor vagy gyanta. de ha nagyon durva hormonzavar is lehet a háttérben.
2013. okt. 24. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!