A kettő közül melyik az a módszer, ami kevésbé káros a hajnak ; ha befejtetem szőkére, vagy, ha leszívatom? :O
Milyen színű a hajad?
Mert ha sötét, akkor a szőkére festéshez is kéne szívatni valamennyire, tudtommal. Mert sötétebb hajat nem fog be több árnyalattal világosabb festék sajnos.
Egyértelműen a festés!! Nagyon nem ajánlom a leszívatást. Hasonló színű a természetes hajszínem, és anno én is leszívattam, rettenetesen tönkretette, kb. a hátam közepéig ért, de a vállamig levágattam. Én azt tanácsolom, hogy havonta festesd szőkére, az elején lehet, hogy nem fog tetszeni a színe, vöröses lesz vagy hasonló, de hidd el, így ártasz a legkevesebbet a hajadnak!! Én Palette A10-es árnyalatot használom:
Szerintem hamar világosít, én semmiképpen nem ajánlom, hogy leszívasd. Meggyengíti, töredezetté, sprőddé, kezelhetetlenné teszi a hajat. Nálam legalábbis így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!