Ez a "mellnövelő módszer"szerintetek káros lehet?
Olvastam pár helyen, hogy meg kell szorítani, mint egy szivacsot a melleidet a két kezeddel, miközben benntartod a levegőt, majd elengedni és 6x ismételni ezt, majd labdázni a mellekkel.
Gondoltam, egy próbát megér, kb két hete kezdtem el és a barátom már megjegyezte, hogy nőttek a melleim.
Elmondtam, hogy mit csinálok és azt mondta szerinte nem jó ötlet, mert a nyomás hatására esetleg kialakulhatnak daganatok is.
Nem tudom erre mennyi esély van, de úgy örülök, hogy végre valamitől nőttek.
Szerintetek káros lehet?Nyomás után kb olyan érzés mint amikor menstruáció alatt feszül a mell, picit kellemetlen.
6 másodpercig kell nyomni, de persze nem úgy, hogy fájjon, csak azért érezzem.Nem nyomom nagy erővel.
Úgy mintha egy labdát szorongatnál, nem hozzányomva a mellkashoz.
akkor nem tudom
az biztos hogy ezzel a módszerrel még nem találkoztam,de értékelhető választ szerintem csak egy orvos tudna adni,a véleményem még mindig az hogy hosszútávon nem biztos hogy jót tesz
Minden nap látom a mellem, tapasztalom,hogy nő. lassan nagyobb melltartó kell, mert szorít.
De Te biztos jobban tudod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!