Ülésbe húzás, és maga a Katona módszer miért lehet káros ha otthon anyuka tornásztatja a babát?
Figyelt kérdés
Már 2 hónapja járunk gyógytornára hypotia miatt. Azelőtt is rendszeresen ülésbe húztam a kisfiamat, mert kellett. Viszont több kérdésnél is olvastam itt, hogy anyuka sok kárt tehet a babának ha tornásztatja. Miért? Amúgy nekem is furcsa hogy amit évekig tanul a konduktor azt én otthon képzetlenül megcsinálhatom, de naponta nem tudunk menni tornára. Megijedtem hogy árthatok a babámnak :(2012. ápr. 20. 18:01
1/3 anonim válasza:
attól függ ki mondja. ha az ellentábor( Dévényék) akkor ne csodálkozz rajta. szerintem mindkettő jó módszer,mi Dévényre járunk,de amikor szükségét láttam,mint gyógytornász,akkor otthon Katonáztunk is,utólag bánom,hogy csak ilyen keveset
2/3 anonim válasza:
Szia,
mi tornára járunk és nekünk is javasolta a felhúzást. Első pár alkalommal nem értette a kicsim, hogy mit akarok tőle, de most ( 2 hét után) alig húzom, szinte csak fogom. Remekül fejleszti az izmokat. Sőt olyat is csinálok, hogy csak az egyik kezénél "húzom". Minden gyakorlatot a gyógytornász "tanácsára" csinálok.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy milyen az a Katona módszer??? (A Dévényt ismerem, de nekünk szerencsére nem kell.)
3/3 anonim válasza:
Elemi reflexekre épülő neurohabitációs terápia. elemi mozgásmintákat gyakoroltatva fejleszt,hoz létre agyi neuronkapcsolatokat,erősíti az izmokat...kicsit brutálnak néz ki,én óckodtam tőle,de jó lett volna,mert a nyakizmai még mindíg nem elég erősek,de egy éves kor után már nem nagyon működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!