Van valamilyen természetes fogfehérítő módszer, ami nem káros a fogakra, de van hatása? (fogmosáson kívül) Melyik a legjobb fogfehérítő fogkrém? Ha abbahagytam a dohányzást idővel fehérebb lesz kicsit a fogam?
Nekem nem lettek fehérebbek a dohányzás abbahagyása után, pedig már lassan 3 éve, hogy letettem. Addig napi 1 doboz ment el, kb 12 éven át.
Mindig újabb és újabb fogfehérítő fogkrémeket használok, amik ugye nem olcsóak. kb 3-4x-ese a normálnak. Jobban jártam volna, ha inkább kiferíttetem a fogorvossal. Én nem akartam hófehéret, elég lenne amit az otthoni fehérítéshez adnak a rendelőben. Inkább azt ajánlom a fogkrémek helyett.
Szia!
Én nem hiszek a fogfehéritős fogkrémekben, persze azért megveszem őket én is, pé Sensodyne-t szeretem.
Azonban a fehéritésre rengeteg fogorvosi megoldás van. Én ott csináltattam, kértem fogfehéirtést zselével amit éjjel kellett viselnem. A módszer lényege az hogy egy átlátszó sint öntenek ki a fogad mintájára, amibe belenyomsz egy átlátszó fogfehéritő zselét ami hosszabb idő alatt, pl éjjel fejti ki hatását és fehériti a fogakat.
A termék neve-Nitewhite volt. De biztos hogy más néven fut ugyanez is még. Ez igy közepesen árt a fogzománcnak, mivel a zselé nem túl erős. Lehet erősebb zselét is kipróbálni és azt azonnal a fogdoki csinálja a rendelőjében UV-fény segitségével kevesebb mint 1 óra alatt fehérit.
Persze, ha abbahagyod a dohányzást, fog fehéredni már a fogmosástól is de jobb ha rásegitesz egy kicsit, mert látványos eredménye van. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!