Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fehér bőr, kék szemhez, jól...

Fehér bőr, kék szemhez, jól menne a fekete haj?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ezt nehéz így megmondani, de mégis...

évek óta vörös a hajam ( egyébként vállig ér) de most kicsit unom már. Világos a bőröm, világos kék a szemem, ehhez nem lenne a hajam túl sötét?

valaki azt mondja, nagyon szépen kihangsúlyozná a szemem, valaki azt mondja, nagyon sápadt lennék tőle.

szerintetek?

2013. szept. 28. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Én konkrétan úgy néztem ki vele mint egy kriptaszökevény.:D

Nekem is kék szemem van azt tényleg kiemeli, de nagyon sápaszt. Inkább valami szép középbarna árnyalat.:)

2013. szept. 28. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Én még feketét nem nagyon láttam jól állni senkinek sem.

Inkább barna, sötétbarna. Az is kihangsúlyozza, de nem olyan természetellenes, meg durva, mint a fekete.

2013. szept. 28. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ehhez a párosításhoz tökéletes a sötétbarna vagy fekete haj.

És ha sápaszt, akkor mi van? A fehér bőr gyönyörű.

2013. szept. 28. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
A fekete szerintem sem szép, de egy sötétbarna szép lehet.
2013. szept. 28. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, szerkeszd meg az egyik képeden a hajad feketére és meglátod hogy állna. Nekem is kék szemem és fehér bőröm van, de a fekete haj rémesen állt, nagyon öregített is, meg sokkal laposabbnak, kevesebbnek tűnt a hajam tőle.
2013. szept. 29. 00:27
 6/6 anonim ***** válasza:
ugyanezekkel az adottságokkal rendelkezem, feketére festettem a hajam, sokan mondták h jól áll, de tényleg eléggé sápaszt, a sötétbarna sokkal jobb, inkább olyanra fesd mint feketére:) de azért vigyázz, mert nekem is egy sötétbarna fogta be a világos hajamat feketére!
2013. szept. 29. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!