Szerintetek a fekete haj illik a barna szemhez? Ha az illetőnek elég világos bőre van.
A hajamat tönkretette a sok szőkítés és még most sem egyenletes, úgy érzem nem is lesz soha olyan amilyet szeretnék. Erős szálú hajam van, bírja a strapát, de ez már neki is túl sok volt.
Azon gondolkoztam, hogy befejezem a szőke korszakom és áttérek a feketére, vagy a sötétbarnára. Mindegy melyik, csak ne legyen világosabb, mint az eredeti hajszínem. Az eredeti kb. mogyoróbarna.
Viszont barna szemem van, középbarna, hozzá nagyon világos bőröm. Állhat jól, vagy inkább a barnát válasszam majd?
Inkább a barnát!
Nekem sokáig fekete volt, és nagyon sápasztott, öregített, durvította az arcomat.
Na meg, amíg megszabadultam tőle, és elértem, hogy újra egészséges legyen...
Azóta is mindenki mondja, hogy mennyivel jobb a barna.
illik a barna szemhez. Én kék szemű világos bőrű, és világosbarna hajú nő vagyok. Kipróbáltam a feketét, jól állt, de a világos bőrhöz szerintem túlzásnak tűnik, vagyik mű hatást kelt. Állandóan sminkelni kell mellé, különben olyan sápatag vámpírnak hat benne az ember. Most már kikopott a színező (4 hónap alatt), most tavasszal középszőke melírt fogok a hajamba csináltatni, az nem sápít, nem öregít!
Szerintem legyél eredeti hajú (pl. gesztenye), vagy középbarna.
A barna szemhez-fehér bőrhöz pont gyönyörű a sötét mahagóni is! Sőt, a sötét padlizsán is!
Ezekhez tuti a színező, amit ajánlok, mert ha nem tetszik, kikopik.
31N
Na igen, ezért utálom, hogy barna a szemem... de annyi vigaszom legalább van, hogy nem sötétbarna a szemem.
Akkor úgy tűnik, a sötétbarnát fogom kipróbálni. A színezőben gondolkodtam én is, amint befogja a festék a szőke hajam és nem dobja le, át szeretnék majd térni a színezőre.
Csak ha meg befestem sötétre, attól félek, hogy emonak fognak nézni vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!