Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Kallos Glow 800-as (világos...

A Kallos Glow 800-as (világos szőke) árnyalatú hajfestéktől milyen színű lesz a nagyon sötét barna (szinte fekete) hajam?

Figyelt kérdés
Világosítani akarok a hajamon, és vettem egy ilyen hajfestéket, mert a rajta lévő modellből úgy gondoltam, hogy barnás-szőke hajfesték, aztán itthon vettem észre, hogy az van ráírva, hogy 'világos szőke'. Az a gond, hogy a szőke festéktől erősen narancssárga lesz a hajam... Van valakinek tapasztalata ezzel a festékkel?

2013. jan. 4. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt a konkrét festéket nem ismerem, de ha tényleg csak sima festék, akkor 3, max. 4 árnyalatot képes világosítani a hajon. Tehát igen, valószínű, hogy a te sötétbarna hajadból nem tud olyat csinálni, mint a dobozon, és igen vöröses-sárgás marad.
2013. jan. 10. 15:18
 2/2 anonim válasza:
vöröses, a hétvégén húztam belőle a nővérem hajába pár csíkot, neki sötétbarna haja van. Ja, és a tövét jobban kiszívta. Ha szőkés árnyalatot szeretnél, próbáld a fényszőkét, első festésre sárgás lesz, de utána már szőkésbarna. Melírozva a legszebb.
2013. máj. 6. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!