Vilagos borhoz zoldes-barna szemhez hogy alna a fekete haj? Es kekes fekete vagy inkab a natural fekete a job? Most sotet voros de kell a valtozas
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 13:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem mindegy milyen fekete, biztos jól állna. :)
Én fekete hajú vagyok és ez az én színem is, mégis most egy "kicsit" én is átváltozom, méghozzá szőke nővé. :) De csak egy darabig!! Aztán visszatérek a feketéhez az biztos!
2/4 anonim válasza:
valszeg jól állna,de szerintem maradj vörös,mert úgy különlegesebb.max világosíts a hajszíneden.de ahogy gondolod.
3/4 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok !
*ha mégis a fekete,akkor már kékes
4/4 anonim válasza:
Első vagyok: meggondoltam magam és inkább maradok fekete, annyira közel áll hozzám ez a hajszín! Szerintem jó a fekete és a kékesfekete is, én most kékesfekete leszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!