Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok arról aki 15...

Mit gondoltok arról aki 15 évesen szoláriumba jár?

Figyelt kérdés
Szerintetek heti 1 alkalommal 8-10 perc mennyire árt a bőrnek?

2013. szept. 22. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Fölösleges! szerintem nem jó... a bőrnek árt perctől függetlenül.
2013. szept. 22. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Azt, h megnézheti majd a szottyadt magát 30 évesen! Miért akar szolizni? Ha a szín miatt, használjon inkább önbarnítót, ha zsíros a bőre, tonikot!
2013. szept. 22. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Semmit nem gondolok róla, ő dolga.

És igen ,szerintem a szolárium (és a napozás is) árt a bőrnek. Egy fiatalkori leégés nagyon erősen megnöveli a későbbi melanóma kialakulását, oda kell erre figyelni!

2013. szept. 22. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:

18 év alatti gyereket TILOS beengedni a szoláriumba!

Ahova pedig ennek ellenére is beengednek, szerinted mennyire ügyel az egyéb szabályokra, mint pl.: a rendszeres csőcsere...stb.?

2013. szept. 22. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyrészt árt a bőrnek, másrészt szép narancssárga színe lesz..
2013. szept. 23. 02:58
 6/9 anonim válasza:
52%
Én havonta egyszer szoktam menni, a kozmetikusom ajánlotta a pattanásaim miatt..téli időszakban rettentő jól esik... 15/L
2013. szept. 23. 08:13
 7/9 anonim válasza:
de rendszeresen biztos nem tesz jót a bőrnek...ha a színedet akarod megőrizni, az nyár elején még oké, de utánna felesleges...télen mindenkinek fehérebb a bőre, nyáron meg barnább, ez így normális.. (előző voltam)
2013. szept. 23. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
A kozmetikusod egy kókler. A szolárium csak árt a bőrödnek. A pattanások után maradt hegeknek se tesz jót.
2013. szept. 23. 11:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért ne? Jól irtja a pattanásokat, nekem is eltüntette.
2019. szept. 27. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!