Hogyan kell borotválni a női szemi szervet?
Figyelt kérdés
Mi az egészséges? Ha leborotválom teljesen, vagy meg kell hagyni egy kis részt?2013. szept. 19. 20:14
1/6 anonim válasza:
Szerintem csak szedd ki... a szempillát ne nagyon.. de a szemöldököd ha nagyon dús akkor ritkítást ajánlok
2/6 A kérdező kommentje:
okos ...
2013. szept. 19. 20:27
3/6 anonim válasza:
linkelj má egy képet a szemi szervröl, melyik testrész az? :)
4/6 anonim válasza:
Ez nem egészség kérdése, csak divat. Ami neked és párodnak jobban tetszik. Szerintem az arany közpút jó itt is,ha fazonigazított, de nem teljesen csupasz.
6/6 anonim válasza:
#4 de, részben egészség kérdése is, mivel csupaszon vagy rövid szőrrel sokkal jobban tisztítható az egész rész, kisebb a betegségek esélye. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha nem borotválod le, akkor igénytelen vagy, ugyanolyan "biztonságos", én is csak olvastam valahol. Egyébként én csak bikinivonalat szoktam, nagyon ritkán csupaszítom le teljesen, nekem úgy kényelmesebb, csak több idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!