Ha leborotválom a fanszőrzetem akkor erősebb lesz? 15 éves fiú vagyok a barátnőmmel gyakran pettingelünk lehet, hogy majd egyszer elkerül oda is a sor hogy megfogjuk egymás nemi szervét ezért szeretném le borotválni mit ajánlotok erre a helyzetre?
Igen.
Amúgy minek borotválni? Tudom,h divat,de akkor is úgy néz ki egy nő is és egy férfi is borotváltan,mint egy kisgyerek.
Sokkal szebb,ha csak fazonra ,rövidebbre van borotválva,mint kopaszon.
Mind as 3 válasszal egyet értek.Ez csak egy divat hóbort.
A szemöldököd miért nem borotválod le ? Az nem zavar mikor
összedugjátok a kis okos fejeteket ?
Szerintem az részletkérdés, hogy divat-e vagy sem. Mindenki hagyja úgy, vagy távolítsa el a nem kívánt szőrszálait ha neki úgy kényelmesebb.
Az pedig, hogy erősebb lesz-e a szőrszál a borotválkozástól az csak a köztudatba rosszul elterjedt állítás. /amit az epiláló készülékek és gyantagyártók sulykolnak/ Az igazság annyi, hogy azért tűnik a szőr sötétebbnek és erősebbnek, mert a szálakat amikor kettévágod ott vastagabb mint a szőrszál legvége, így amikor borotválás után növekedni kezd akkor sötétebbnek és erősebbnek tűnhet.
A 4-est "kedves gyökérmén"-nek mondod, hát nem egy 15 éveshez illő stílus...
De már kezdem érteni, hogy miért azt írod, hogy ha majd megfogjátok egymásét, most még csak pettingeltek... A petting az pont egymásénak a .... - bizony, kedves gyökércsikó... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!