Hogy kell nemi szervet borotválni?
Férfi, vagy női nemi szervet?
Mert a fiúknál nagyobb a "rizikó"!
Be-e-e-e-e XD Ez nagyon jó... XD
Kinek hogy jön be, én jól kiáztatom majd bekenem tusfürdővel, leborotválom, majd körömvirág krémmel bekenem a végén.
Én borotvagéllel vagy mivel szoktam, amiből aztán hab lesz, hogy ne sértse fel annyira a bőrőm.
Miért lenne rizikósabb a fiúknál..? Főleg, hogy a lányoknál ott van közvetlen a hüvelynyílás is a borotválandó résznél?:D
Kedves utolsó... ha valakinek a közvetlenül hüvelynyílás mellett szőr nő, az kóros.
Bocsi az offért.
A válaszom: ahogy már előttem is írták, jó, ha kicsit áztatod meleg vízben, ez felpuhítja a bőrt és a szőrszálakat is. Mindenképpen megfelelő borotvával láss hozzá. Borotvahab, borotvazselé, tusfürdő... sok mindent használhatsz borotváláshoz, egyedül a szappant nem ajánlom, mert nagyon szárítja a bőrt, és nem biztosít olyan jó siklást. Utána fertőtlenítsd a területet, és kend be valamilyen ápoló készítménnyel (testápoló, krémek, babaolaj, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!