Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kell nemi szervet borotvá...

Hogy kell nemi szervet borotválni?

Figyelt kérdés
Be-e kell kenni valamivel elotte utána stb...
2012. okt. 18. 18:48
 1/8 anonim válasza:
Be kell-e*
2012. okt. 18. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Férfi, vagy női nemi szervet?

Mert a fiúknál nagyobb a "rizikó"!

2012. okt. 18. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
én nem szoktam semmivel bekenni, de mindig megvágom magam (fiú vagyok)
2012. okt. 18. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Be-e-e-e-e XD Ez nagyon jó... XD

Kinek hogy jön be, én jól kiáztatom majd bekenem tusfürdővel, leborotválom, majd körömvirág krémmel bekenem a végén.

2012. okt. 18. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Én borotvagéllel vagy mivel szoktam, amiből aztán hab lesz, hogy ne sértse fel annyira a bőrőm.

Miért lenne rizikósabb a fiúknál..? Főleg, hogy a lányoknál ott van közvetlen a hüvelynyílás is a borotválandó résznél?:D

2012. okt. 18. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó... ha valakinek a közvetlenül hüvelynyílás mellett szőr nő, az kóros.

Bocsi az offért.

A válaszom: ahogy már előttem is írták, jó, ha kicsit áztatod meleg vízben, ez felpuhítja a bőrt és a szőrszálakat is. Mindenképpen megfelelő borotvával láss hozzá. Borotvahab, borotvazselé, tusfürdő... sok mindent használhatsz borotváláshoz, egyedül a szappant nem ajánlom, mert nagyon szárítja a bőrt, és nem biztosít olyan jó siklást. Utána fertőtlenítsd a területet, és kend be valamilyen ápoló készítménnyel (testápoló, krémek, babaolaj, stb.).

2012. okt. 19. 11:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem azt írtam, hogy ott is szőrös, csak egy véletlen folytán megvághatja magátaz ember. (:
2012. okt. 19. 12:40
 8/8 anonim válasza:
Senkinek nem ajánlom ,tegnap első alkalommal leborotváltam . Persze a hülye fejemmel nem néztem utána ,hogy s mint . Úgy ahogy volt leborotváltam és most pedig felsértette a kicsi szörszálak helyén kis piros pöttyök vannak és viszket nagyon .... Csak ezt ne csináljátok amit én !!!
2014. dec. 20. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!