Hogyan kell a puncimról leborotválni a szőrt? Hogyan és a fürdőszobán belül hol? Hány évesen alkalmas elkezdeni borotválni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 16:01
1/7 anonim válasza:
amig nem élsz nemi életet szerintem tök felesleges. A bikini vonal persze más kérdés az ciki ha kilóg. amugy zuhany közben és nagyon óvatosan. Ha a hossza zavar azt le tudod vágni ollóval is.
2/7 anonim válasza:
Nagyon hasznos tanácsokkal igazából nem tudlak ellátni, mert férfi vagyok. Mindenesetre pár ötlet.
A szőrt borotvával vagy epillátorral is eltávolíthatod, de exem használt egy olyan krémet, amit rákenve leszárad a szőr a nemi szervedről.
Igazából nincs korhoz kötve a dolog.
3/7 anonim válasza:
a krém veszélyes oda lent, és a bőrt is kicsinálja. Gondolj csak bele ha a szőrt "eleszi" akkor a bőrre milyen hatással van..... Ha a nyálkahártyához ér véletlenül sok gondot okozhat.
4/7 anonim válasza:
Ezt nem tudtam, neki nem volt problémája vele.
5/7 anonim válasza:
Én zuhanyzás közbe szoktam. Guggolva, vagy ahogy kényelmes.
Ha nemi életet élsz akkor nem árt. Ha nem akkor meg felesleges.
6/7 anonim válasza:
Ne borotváld a puncid, csak a bugyiból kilógó szőrt vágd le. A szőr védi a puncidat a fertőzésektől, mert nem engedi rátapadni a bugyit.
7/7 anonim válasza:
Igazándiból a pasid miatt csinálod, nem?
Nem menjen tele a szájja szőrrel.
Nálunk mindíg maszturbálásba fullad a program...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!