először is: senki nem veri a port, bár nem egészen tudom pontosan, mit is takar ez a kifejezés, egy a lényeg, hogy én teljesen komolyan kérdeztem és mondtam az előbb.
a másik: tényleg nem tudod, hogy mi a helytelen ebben a mondatban? komolyan? az ékezeteket leszámítva, ha már kivédted magad, h nincs ékezet a gépeden. akkor gondolkodjál még egy kicsit, törd a buksid! (súgok: "mien" ez a szó mit jelent?)
a kérdésedben pedig az a helytelen, hogy egy nőnek nem ALKALMAS-nak kell lennie egy férfinak, csak ha transzvesztitákról (v-vel írjuk, nem f-fel) beszélünk. tudod, mit jelent az a szó, hogy "alkalmas", és így tudod, mit jelent a mondatod?
nem azt, amit te akartál kihozni belőle, hogy milyen (így írjuk helyesen!) nő tetszene egy férfinak, hanem azt kérdezted ezzel, hogy milyen női típus lenne jó, hogy átoperáltathassa magát férfivá kb.
alkalmas szó tanulmányozását ajánlom figyelmedbe, és nem védeni a mosott ürüléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!