Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használt már valaki hajszínező...

Használt már valaki hajszínező krétát? Mennyire fogja be a hajat, és mennyire tartós?

Figyelt kérdés

A szinesre festett hajamat szeretném alkalom adtán (ahová sajnos kötelező...-.-) szoliditani, és arra gondoltam, hogy a kréta jó lenne, ha csak egy napos fedést akarok.

Szóval akérdésem az, hogy mennyire fogja be, mennyire tartós, és egy mosással ki jön e teljesen? És megfogja e a bőrömet, ha hozzáér a hajam?

Köszi:)

2013. szept. 19. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:

én csak színes krétát láttam használatban, nem is tudtam, hogy van mondjuk barna, vagy szőke is...

a színes elég jól befogta a hajat, de csak egy tincset az egész hajat szerintem lehetetlenség vele beszínezni. a bőrt sajnos bizony befogja, mosással teljesen kijön, de buli végére már kopik le és szerintem nem alkalmas arra, amire te szeretnéd.

2013. szept. 20. 11:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Láttam 24 darabos szettet is amiben van barna is meg fekete is, azok elfedik a rózsaszínt meg a kéket:) És csak előre kellene nekem is, nem az egész hajamra. Legfeljebb megpróbálom majd úgy csatolgatni meg összefoni a hajam, hogy ne nagyon lógjon az arcomra,+ hajlakk akkor talán jó lesz.. :)
2013. szept. 20. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tesznek ezek a módszerek túl sok jót a hajnak. Ráadásul a múltkor olyat olvastam itt, akinek éppenhogy nem jött ki a kréta a hajából, és az volt a gondja...

A hajunkkal sem lehet a végtelenségig játszani, egyszercsak tönkremegy.

2013. szept. 20. 14:43
 4/5 anonim válasza:

1. Ne vegyél 24 db-os hajkrétát mert hajkréta=pasztelkréta

2. Lehetetlen h úgy látszódjon h barna hajad van

Szerintem vegyél vagy hajsprayt az is jobb mint a Kréta vagy hajszínezőt az is kijön 2 mosással vagy fesd be ételszínezékkel de a kréta az nem jó ötlet

2013. szept. 22. 09:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Eszembejutott egy sokkal szuperebb ötlet:D veszek egy természetes színü parókát, és meg van oldva minden:D
2013. szept. 30. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!