Használt már valaki hajszínező krétát? Mennyire fogja be a hajat, és mennyire tartós?
A szinesre festett hajamat szeretném alkalom adtán (ahová sajnos kötelező...-.-) szoliditani, és arra gondoltam, hogy a kréta jó lenne, ha csak egy napos fedést akarok.
Szóval akérdésem az, hogy mennyire fogja be, mennyire tartós, és egy mosással ki jön e teljesen? És megfogja e a bőrömet, ha hozzáér a hajam?
Köszi:)
én csak színes krétát láttam használatban, nem is tudtam, hogy van mondjuk barna, vagy szőke is...
a színes elég jól befogta a hajat, de csak egy tincset az egész hajat szerintem lehetetlenség vele beszínezni. a bőrt sajnos bizony befogja, mosással teljesen kijön, de buli végére már kopik le és szerintem nem alkalmas arra, amire te szeretnéd.
Nem tesznek ezek a módszerek túl sok jót a hajnak. Ráadásul a múltkor olyat olvastam itt, akinek éppenhogy nem jött ki a kréta a hajából, és az volt a gondja...
A hajunkkal sem lehet a végtelenségig játszani, egyszercsak tönkremegy.
1. Ne vegyél 24 db-os hajkrétát mert hajkréta=pasztelkréta
2. Lehetetlen h úgy látszódjon h barna hajad van
Szerintem vegyél vagy hajsprayt az is jobb mint a Kréta vagy hajszínezőt az is kijön 2 mosással vagy fesd be ételszínezékkel de a kréta az nem jó ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!