Élénk vörös (szinte pirosas) hajat lehet hennával?
A hajad alapárnyalatától függ, hogy milyen lesz, de szőkésbarna hajból szerintem lehet. Világosítsd citrommal a heveréket.
Mondjuk szerintem elrontani nem lehet, mert ha nem is azt az árnyalatot kapod, szép fényes és csillogó lesz tőle a hajad.
Itt néznék körbe a helyedben:
Erre gondolok: [link]
itt is citromot kevertek mellé.
Ha világos hajszíned van, akkor lehet pirosas a hennától, de a henna nem változtatja meg az eredeti hajszíned, csak rárakódik a hajszálak felületére. A citromlé sem világosítja, talán a henna nem olyan intenzív színű. Nekem nem lett vele (a citromlétől) kicsit sem világosabb, de 2-3 festés után jelentősen szárazabb.
Az én sötétszőke hajam kb. ilyen a natúr hennától:
A kimosható hajszínezők is tele vannak vegyi anyagokkal, én nem tanácsolom a használatukat hennázás előtt. Próbálj meg tiszta hennát szerezni, olyat, ami nem tartalmaz semmit, csak hennát (esetleg még más növényi alapanyagokat). Ilyen pl. a Logona, Lush, Sante, Kadhi stb. Ha vegyszermentes hennát használsz, akkor nem kell tartanod a kémiai reakcióktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!