Feketét szőkéből? (több lent! )
Sziasztok! :)
Na hát belevágok a közepébe. :D
festett szőke (nagyon világos szőke) jelenleg a hajam. szeretném megcsináltatni úgy, hogy csak a hajam alja legyen fekete, felül szőke maradjon! (nem ombre-ra gondoltam, mielőtt valaki félreértene...) itt egy kép az elképzelésről: [link]
viszont nem szeretném befesteni!! így is vasalom és ráadásul festem is, kap elég "megterhelést". :(
ezért fekete hajszínezőre gondoltam, hogy azzal megcsináltatom. az nem károsítja a hajam. szerintetek a (festett)szőke hajat befogná rendesen? :/ és a legfontosabb!!!! ha kikopik a hajból a fekete színező, nem hagy maga után sötétebb "foltokat", nem lesz ott a festett szőke sötétebb, amire rá volt téve a fekete színező? :( ettől kissé tartok.!
Előre is köszi a válaszokat! :) és örülnék az olyan válaszoknak, akik már voltak hasonló helyzetben és megcsináltatták az ilyen hajat...:)
17/L
Nagyon köszi mindenkinek!! :)
Inkább maradok a sima egyszerű szőkénél. :D
Egyébként már erre a szőke hajamra volt ráfestve, csak akkor rózsaszín. Pár tincs, olyan 4-5 darab volt benne. (Az rózsaszín festék volt, nem színező, stb., rendes hajfesték.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!