Szőkéből feketét? Milyen gyakran kellene újrafestetni? Akiknek így van a hajuk, azok megbánták?
húha :D
én megcsináltam ezt pár éve, megint szőke vagyok, nagy nehezen..
én nem ajánlanám a feketét, nagy vszínűséggel meg fogod magad gondolni, inkáb sötétbarnát válasz, aminek fekete hatása van.
Am a lenövés is nagyon csúnya, szóval havonta festetned kell.
13:34:
Ettől félek én is! =S A lenövést most is tapasztalom, pedig csak világosbarnára festettük, és így is feltűnő! =( Megunni viszont nem fogom, de a lenövés... =(
Nekem is az eredeti szőke, most fekete vagyok.
Legelőször lilára festettem, majd pirosra, aztán vörösre, utána sötétbarna, majd fekete.
Jó ez a fekete, igaz havonta festem, vagy 5hetente..
De a többit is ilyen gyakran festettem.
Hidd el, egyszer megint szőke akarsz majd lenni v világosabb, tök mindegy hmilyen, és feketéből nagyon nehéz még barnát is csinálni..
első voltam
Jézusommmmm!!!
Minek akar egy eredeti szőke pont fekete lenni?
Alap, hogy egy szőke nőnek nemáll jól a fekete!
Egy fekete hajú nőnek meg nem áll jól a szőke!
Azt hiszed, hogy attól fogsz jól kinézni, hogy a szép szőke hajadat elcsúfítod a ronda mű feketével?
Ajánlatom: Palette 24 hajmosásig tartó színező: sötétbarna. Nos az majdnem fekete lesz, és ha megúnod szépen elkezd kivilágosodni.
Amúgy is akinek fehér bőre van is világos szemöldöke öregíti a fekete haj.
Minek feketét?????? Miért nem választasz egy barnát? Az legalább természetes árnyalat.
Úgy néznél ki feketével, mint egy vámpír:S
Hát előző, azért ne általánosíts :) Nekem is jól állt a szőke és a fekete is, csak utána inkbáb szőke lettem megint.
Meg nem mki lesz vámpír a feketétől :DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!