Szőkéből sötétbarna/fekete?
Sziasztok! :)
Na akkor leírom a "történetem". :D
Eredetileg barna hajam van. Nagyjából olyan színű, mint ezen a képen a csaj frufruja. (csak ugye nekem az egész hajam olyan színű) [link]
2 éve be lett festve feketére. De nem sokáig, olyan 8 hónapig volt az a hajszín, mert vékony szálú a hajam és eltöredezett a festéktől, aztán féltettem, nehogy tovább roncsolja. (Aki esetleg nem tudná, annak írom: fekete roncsol a legjobban!)
Aztán Colour B4 "hajleszívót" (bocsi, ha nem hajleszívó a neve, de ezt a szót találtam rá) használtam, amitől az eredeti hajszínemtől kicsit sötétebbet és vörösesebb árnyalatú hajat kaptam. Elkezdtem szőkére festeni és most elég világos szőke a hajam. Konkrét színt nem tudok írni, mert nincs itthon hajfesték és fejből nem tudom a nevét, se a számát. :/
De nagyjából ilyen színű a hajam jelenleg: [link]
Viszont rájöttem, hogy olyan jó lenne megint fekete haj, vagy sötétbarna, ami annyira sötét, hogy feketének tűnik...(Igen, irtó hülye csaj vagyok, bevallom! :D Feketéből szőke, szőkéből fekete. :D)
DE! A festék KIZÁRT!! Nem fogom tönkretenni még egyszer a feketével a hajam...én arra gondoltam, hogy milyen lenne a hajszínező? Szerintetek a fekete befogná a szőke hajam?
Egyébként saját tapasztalatból írom, hogy az nem roncsolja a hajam, én anno a - már festett - szőke hajamba piros színezőt használtam nem kevés ideig és nem roncsolta egyáltalán.
Szóval a színező oké lenne...de a szőkére hat? :/
Szívatás, festés vagy bármi ilyesmi nem jöhet szóba...ha nem jó a színező szimplán a szőke festékre, akkor maradok ennél a színnél.
ÉRTELMES válaszokat előre is köszi, szép estét! :))
Ja és kihagytam: ha a színező jó rá, megcsinálom, de megunom vagy nem áll már jól a fekete és kikopik a fekete színező, akkor a szőkén ugye nem hagy nyomot? :/ Úgy értem, hogy nem fogja sötétebb szőkévé "varázsolni" a hajam, ugye? :/
Mert azt nem szeretném...vagy nagyon világos szőke akarok lenni, vagy fekete. :D
Mindkettőtöknek ment a zöld és mégegyszer köszi a válaszokat! :)
Egyébként én is azt nézegettem, arról a Color Shampoo-ról sok jót hallottam. :)
Tehát akkor nincs értelme, mert ledobja. ://
De jobban belegondolva az a másik, hogy kitudja milyen szín jöhet ki, nem? :D Na jó, lehet hülyeség, de nem értek az ilyen fodrászos dolgokhoz. :D Arra gondoltam, hogy lehet, hogy nem is fekete jönne ki (ha vmennyi befogná), hanem mondjuk fura színű barna...:O :/
Jó, ez csak egy ötlet volt...:D
Juj hát sajnálom a hajad...:/ Durva, hogy ledobta, utána meg a színkavalkád. :D :/
És egyébként te rendes festékkel csináltad, amikor barnát, majd vöröset szerettél volna vagy színezővel? Illetve mennyire károsodott a hajad a sok "beavatkozástól" és most fekete festéket vagy színezőt használsz?
Bocsánat a faggatózásért, de minden érdekel. :P :)
És rendben, tanulok a "károdon". :))
Kedves vagy, köszi a választ! :)
Igen, ammóniamentesen is gondolkoztam, de több oldalon azt olvastam, hogy nem fedi 100%-osan azt a hajszínt, amire ráfestesz. :/ Hogy ebből mi igaz, fogalmam sincs, mert előrébb írtam, hogy nem értek az ilyen fodrászosdi dolgokhoz. :D
Ühüm, egyetértek! :) Nagyon szépnek találom azt a sötétbarnát, ami feketének tűnik. :)
Jó példa erre a húgom. :D Neki az én hajszínemtől picivel világosabb a hajszíne és befestette a Garniel festékkel, aminek egyszerűen "Sötétbarna" a neve. Nagyon szép volt! :) Sokan a mai napig nem hiszik el neki sem, hogy NEM fekete, hanem SÖTÉTBARNA volt! :D :))
Elgondolkodok még esetleg fekete helyett a sötétbarnán.
Köszi a válaszod, ment a zöld! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!