Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkéből barna! Pénzlehúzás...

Szőkéből barna! Pénzlehúzás vagy tényleg nem egyszerű művelet?

Figyelt kérdés

nagyon szőke a hajam már 8 éve és váltani szeretnék sötétebbre. voltam fodrásznál, mester fodrásznál, akihez képet is vittem hogy mit szeretnék. nem mondott semmit, keverte a festéket. a szárításkor a végeredmény egy árnyalattal sem lett sötétebb, visszakaptam ugyanazt a platina szőke árnyalatot. majdnem rosszul lettem. utána olvastam hogy pikk-pakk nem lesz belőlem barna, no de vissza festi ugyanazt a színt??? akinek van tapasztalata írjon, nem tudom ki tudna egy szép színt varázsolni már nekem.

8000 forintom bánta ezt a fantasztikus színt és még mehetek vissza!

megmagyarázta, hogy vissza kell pigmentálni, meg nem akarta hogy zöld legyen, amit meg is értek, no de 1. miért nem mondta az elején, hogy nem tudja elsőre megcsinálni 2. egy fokkal sem lettem sötétebb színű.

vélemény?

2013. júl. 4. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tájékoztatott előre,én ki se fizettem volna így.
2013. júl. 4. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Akit át lehet vágni azt át is fogják. Igen vissza kell pigmentálni, ami plusz egy rövidebb festést jelent a normál festés előtt. Ennyi. Otthon megoldottam kb 3000 ft-ból. Én is a legvilágosabb szőkéből lettem barna 1 hónapja. Fodrászkellékesben beszerezhető hozzá minden, tanácsokkal is ellát az eladó ha normális helyre mész.
2013. júl. 4. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza volt a fodrásznak....de ilyen hülyén előadni?! Kötelessége lett volna megmondani, hogy első lépés mi, és utána mi....Mondjuk, abban biztos vagyok, hogy jó minőségű pigmentet, szakszerűen tett a hajadba. Otthon (ha hosszú) nem tudtad volna megcsinálni. Az más kérdés, hogy a "mester" címet meg kell fizetni, de nem jelenti azt, hogy nem jobb munka egy 'mezei' fodrásznál.
2013. júl. 4. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:
most olvastam mit is jelent pontosan a visszapigmentálás. ebből következőleg azt szűrtem le, hogy ezt megtehette volna úgy is, hogy egy alkalommal, vissza pigmentál és utána befest sötétebbre. nagyon átcseszve érzem magam....
2013. júl. 5. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!