Hennás hajfestés után mennyit kell várni, mielőtt rendes festékkel be lenne festve a haj?
Gesztenyebarna hajam van, rézvöröset szeretnék. Hennával próbálkoztam, (henna por, kamilla teával) nagyon szép vöröses fénye lett, és szerintem az árnyalata is szépen vörösebb lett, de ugye a henna nem világosít.
Most ilyesmi a hajam: [link]
Ehhez hasonló rézvöröset szeretnék, mint a természetes vörös hajúaknak:
Azt olvastam, hogy henna-vegyi festék váltás előtt érdemes várni. Nekem kb 1 hónapja volt hennázva, az lenne a kérdésem mikor lehetne megcsinálni a festést a "normál" festékkel? Hogy ne legyen belőle gond.
És gondolom előtte le kéne szívni a hajamat hogy befogja a világosabb szín. Ez mennyire káros?
Csak mert imádom ezt a színt (a vöröset) és nagyon szívesen bevállalnám, de még nem volt festve a hajam így, hogy az egésznek új színe lesz - csak melírozva volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!