Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiatal korban mennyire tanácso...

Fiatal korban mennyire tanácsos hajat festeni? És milyen festékkel?

Figyelt kérdés

15éves leszek jövő hónapban, és nagyon szeretnék nyárra szőke hajat, vagy világos barnát(eredetileg gesztenye barna a hajam) de nagyon félek hogy teljesen szét roncsolja a hajam..

.rengeteget olvastam már erről és mindenhol mást írnak nem tudom mit higgyek, minden felnőtt, fodrász mást mond.

milyen fajta festékkel érdemes befesteni itthon? (persze ammónia mentesre gondolok)

érdemesebb fodrásznál csináltatni vagy meglehet oldani itthon is kíméletesen??

olyanok tanácsát várnám akik voltak már hasonló helyzetben! előre is köszönöm!

2013. ápr. 27. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Szétroncsolja a hajad! Csak ha jó a fodrász akkor kevésbé.

Abba viszont gondolj bele, hogy soha többé nem lesz újra az eredeti színű a hajad, max ha lenöveszted, viszont az eszméletlen ronda!

2013. ápr. 27. 18:20
 2/4 A kérdező kommentje:

igen, én is ezért hezitálok..

egyszer már elment egy évem arra hogy lenövesztettem a hajam..szenvedtem is rendesen

és szeretem hogy most természetes, de már nagyon régóta szeretnék szőke hajat, piszkosul tetszik..és nem tudom mit tegyek :/

2013. ápr. 27. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:

A szőke a legrosszabb, száraz lesz tőle a haj, jobban töredezik, na meg 3 hetente festeni kell különben ronda a lenövés. Mondjuk nem mindegy milyen szőkét akarsz, mert a sötétszőke azért kíméletesebb, mint egy világos.

Gesztenyebarna hajból meg nehéz otthon szőkét festeni, mert jó eséllyel vörös/narancssárga lesz csak belőle.

Én semmiképp nem ajánlom.

2013. ápr. 27. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Hajfestéken kívül nincs más dolog szerintem.Ez nem nagyon tartozik ide,de ha színes melírt szeretnél a hajadba,akkor krepp papírt használj és vizet.
2013. ápr. 27. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!