Ilyen szőke hajam van (link) de fejtetőn be szeretném festeni 'ombre'-re (link). Milyen festékkel vagy hogyan? :S
Fodrász...
Na ezt sem mondtam még:D Mindig magamnak festek otthon mindent. De az ombre elég speciális és nagyon csúnya ha elrontod, vagy egyszerűen csak túl "egyenes" lesz nem átmenetes..
És egy kis megjegyzés:
Nagyon el van törve a hajad, szálkás:( Szerintem inkább hozasd rendbe, fesd be pár árnyalattal sötétebbre, és kondícionáld pár hónapig... ehhez nem kell fodrász és egészségesen a legszebb a haj:)
Kedves első: az ombre általban sötét (barna, fekete) haj esetén világos végeket, szőkés haj esetén pedig mégszőkébb végeket jelent ugyebár...ezért én a fejtetőmön kellene befestenem a hajamat, mivel hófehér hajvégeket azért nem szeretnék...
Amit linkeltem, az ombre, szőke ombre.
És ugye arra lennék kíváncsi, hogy milyen festékkel csinálhatnám meg az én fejtetőmet ilyenre, mint a képen a nőnek. :)
Második: én is mindig magamnak festem, vágom stb :)), ezért gondoltam, hogy ezt is meg tudom csinálni magamnak (nem egyszer cs.szték el a hajamat fodrászatban, sajnos).
Amúgy nem töredezett végű a hajam, nem tudom miért látszik úgy, száraz, az biztos, de abszolút nincs megtörve. Kb. havonta vágok belőle.
Lehet azért tűnik úgy, mert még csak kivasalva sincs a képen, csak ahogy megmostam és megszáradt, úgy van.
Milyen festékkel csinálhatnék olyan sötétszőkét? :S
Hát igen az lehet h mert nincs kivasalva:D akkor is szokott szálas lenni főleg felül. össze-vissza.
A white hair szalonban csinálnak nagyon szép ombrét elvileg. kérdés mennyiért:/ Egyébként azt jól írta az első hogy az alját szokták befesteni szőkére, és nem a tetejét barnára (legalábbis én így tudom), és ha pl otthon próbálnád lehet tényleg nem lenne jó mert megint le kéne szívnod a barnát:/ Szerintem fesd világosabb mézszőkére és várj pár hónapot, esetleg fesd be világosbarnára és úgy várj pár hónapot, és akkor már csak le kell szívni az alját
Én néztem videókat meg olvastam a neten hogy hogyan kell és mindenhol azt láttam, hogy ha alapból szőke a hajad, akkor vagy vársz, hogy kinőjön a saját hajad (és akkor ombre lesz ugye), vagy ráfestesz felül picit sötétebb színt és akkor is ombre lesz. Mert szerintem sokkal jobban megterhelné a hajamat ha először az egészet befesteném sötétebbre, majd leszívatnám az alját, mintha csak felül festem be. :S De azt nem tudom milyen festékkel lesz ilyen enyhén sötét.. Vagy növesszem ki a sajátomat?? :S
Sajnos nem magyarországi vagyok, ezért nem tudok elmenni a szalonba amit ajánlottál.. de köszi mindenképp. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!