Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna hajra milyen hajszínező...

Barna hajra milyen hajszínező kell h pink legyen? Van egyáltalán ilyen? V előbb szőkíteni kell?

Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha élénk pinket akarsz, és félig tartósat (ne jöjjön ki mosásnál) akkor szerintem le kell szívatni. Az én pirosomhoz és most a kékemhez is fehérnek, vagy nagyon szőkének kell lennie a hajnak. De gondold át... Én vissza tudtam festeni a pirosat barnára, fél év és két sötétbarna festés után még mindig picit vöröses, az első réteg után világos is volt. Mondjuk nem bántam meg :)

Színezők közül tudom ajánlani az Alfparf Jean's colort és a Directions-t, az előbbiből a pinket használtam alapból piros hajra, mert a pirosa túl sötét volt nekem, az utóbbiból pedig két féle kéket is. Hallottam már a Crazy Colorsról és a Manic Panicről is, fodrászkellékesben valamelyiket biztos megtalálod.

Valamint annyi, hogy a szőkítéssel érdemes fodrászhoz menned, hogy egyenletes legyen, ne foltos. Valamint tőle tanácsot is kérhetsz ilyesmikben, nekem ez csak a saját tapasztalatom, és mivel mindenki haja kicsit más, ezért nem tudok konkrét dolgot mondani, neked mi lesz.

2013. szept. 12. 16:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Barnát nem fogja megfogni..nekem sötétbarna hajam van (festett) és a crazy colors liláját kentem rá, de csak a tövét fogta meg, ahol már kezdett lenőni, pedig többször is átfestettem:s
2013. szept. 12. 16:23
 3/3 A kérdező kommentje:
oh :S hát akkor lehet lemondok róla, szőkíteni nem igazán akarom. :) köszi a válaszokat! :)
2013. szept. 12. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!