Barna hajra milyen hajszínező kell h pink legyen? Van egyáltalán ilyen? V előbb szőkíteni kell?
Ha élénk pinket akarsz, és félig tartósat (ne jöjjön ki mosásnál) akkor szerintem le kell szívatni. Az én pirosomhoz és most a kékemhez is fehérnek, vagy nagyon szőkének kell lennie a hajnak. De gondold át... Én vissza tudtam festeni a pirosat barnára, fél év és két sötétbarna festés után még mindig picit vöröses, az első réteg után világos is volt. Mondjuk nem bántam meg :)
Színezők közül tudom ajánlani az Alfparf Jean's colort és a Directions-t, az előbbiből a pinket használtam alapból piros hajra, mert a pirosa túl sötét volt nekem, az utóbbiból pedig két féle kéket is. Hallottam már a Crazy Colorsról és a Manic Panicről is, fodrászkellékesben valamelyiket biztos megtalálod.
Valamint annyi, hogy a szőkítéssel érdemes fodrászhoz menned, hogy egyenletes legyen, ne foltos. Valamint tőle tanácsot is kérhetsz ilyesmikben, nekem ez csak a saját tapasztalatom, és mivel mindenki haja kicsit más, ezért nem tudok konkrét dolgot mondani, neked mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!