Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfesték vagy hajszínező, ha...

Hajfesték vagy hajszínező, ha vöröset szeretnék?

Figyelt kérdés

Már olyan sokszor eszembe jutott az elmúlt 2 év folyamán, hogy a vörös biztos jól állna nekem, hogy most már úgy gondolom, ideje lenne kipróbálnom, különben továbbra is csak ácsingózni fogok. A hajszínem a sötét és a világosbarna között van amúgy, szóval se nem ilyen, se nem olyan.

Ha van tapasztalatotok, tippetek, szívesen fogadnám. Tudom, hogy kopik, meg miegyéb, havonta tudnám újrafesteni. Szóval melyiket ajánlanátok és miért? Melyiknek mik az előnyei?

Továbbá olyan gondom van még, hogy kinéztem egy hajfestéket, nagyon tetszik, de a rokonok ijesztgetnek, hogy a hajfesték tönkreteszi a hajat. Viszont hajszínezőből nem találom azt az árnyalatot, csak hozzá hasonlót, de én meg pont olyat szeretnék... Van olyan hajszínező család, amiben sok vörös van?

Egyébként a krémhajfesték minek számít? Hajfestéknek vagy hajszínezőnek?

És ez például hajfesték vagy hajszínező? Mert ebből a családból néztem ki magamnak a színt, és örülnék, ha kiderülne, hogy nem bántja annyira a hajat. :D

[link]

2013. aug. 27. 10:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább hajszínezőt vegyél előbb, mert ha mégsem állna jól akkor meg vissza festeni is macerás.
2013. aug. 27. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Színező elsőre,mert a vörös nagyon macerás,ha nem fog tetszeni.
2013. aug. 27. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!