Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Élysée hajszínező habot...

Élysée hajszínező habot (KÉKET) Pesten hol kaphatnék?

Figyelt kérdés

Nekem az eurós boltokat ajánlották, de szeretnék egy pontos elérhetőséget (jó persze nem címmel meg ilyenek, csakúgy simán, hogy mivel menjek, hol szálljak le...) Leginkább a nyugati és újpest körül tudok mozogni de másutt is megtudom oldani a beszerzését, csak segítsetek :D

(Netes rendelést nem kérek, mert rádobnak 800Ft pk-t az meg ugy felejtős...Pont azért keresem ezt h olcsó legyen.)

2013. aug. 25. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
A Keletinél van egy tér, asszem Garay? Ott van egy ilyen mindenes bolt, kínai eladókkal. Én ott vettem lilát:) elég rapszodikus, hogy milyen színek vannak, amikor én mentem, pont nem volt kék, de a barátnőm pár héttel előtte ott vett kéket.
2013. aug. 25. 23:29
 2/3 A kérdező kommentje:
köszii utánanézek :D
2013. aug. 26. 06:10
 3/3 anonim válasza:
Csepeli piacon :)
2013. aug. 31. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!