Directions szinezőről vélemény? Használt már valaki ilyet? Kell hozzá más is (speciális kondícionáló, sampon, aktivátor. Stb? )
Megéri egyáltalán? Meddig bírja? Tapasztalatok,vélemény, használat?
A válaszokat előre köszönöm :D
Én Atlantic és Lagoon blue-t is használtam, eléggé meg vagyok vele elégedve. Fehér alatta a hajam, így nem tapasztaltam, hogy zöldes lenne egy idő után. Persze, fakul, de két hetente szépen újrafestem. Igaz nekem csak egy kis rész, ami fel van nyírva a hajamból, az színes.
A párnámon hagy foltot, szóval arra figyelj oda. De mindenki haja máshogy reagál a színezőkre.
Én Nivea Color protecttel mosom, mert a többi hajam is festve van, eredeti színére, piros után. De mivel ez csak színező, a mosás ígyis úgyis kihozza.
Szóval igen, fakul, de nekem nem vészesen, lépést tudok tartani vele. Ha az egész hajamról lenne szó, nem tudom milyen véleményt alkotnék, de annyit tudok, hogy ha valaha befesteném az egészet, akkor maradnék a Directionsnál :)
Azt hiszem a termékcsaládnak vannak samponjai is, egy kis papírban láttam, amin a színskála van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!