Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ugye vissza fog noni a hajam?...

Ugye vissza fog noni a hajam? Mennyi ido?

Figyelt kérdés
A vallamtol kicsivel hosszab hajam volt ami rettenetesen toredezett es szaraz volt mar .. tegnap elhataroztam, hogy levagatom es igy is lett elmentem es a vallamtol nezve kicsit rovidebb lett . Tetszik az uj hajam termeszetesen jobban szerettem amikor hosszu volt ezert is irok, hogy most ha levagattam azt ami mar halott volt ugye vissza fog noni? Lehet meg szep hosszu es egeszseges hajam?
2013. szept. 17. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Az egész hajad hallott. A töredezett részt vágattad le. Természetesen visszanőhet. Arról pedig neked kell gondoskodnod, hogy szép és egészséges legyen. Ápold, járj frissítővágásra és figyelj a belső táplálásra.

Én tavasszal vágattam belőle 20 centit, már 10 vissza is nőtt vágással :) Ez nem egy olyan dolog, amit ne lehetne visszacsinálni, csak idő kell hozzá.

2013. szept. 17. 17:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Hopsz bocsanat, akkor a toredezett resz levagasa utan visszano? nagyon felek hogy nemfog :|
2013. szept. 17. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne félj. A haj az folyamatosan nő :) Minimum 1 centit mindenkinek nő a haja. De ezt lehet gyorsítani is például hajvitaminnal, koffeines vagy csalános samponnal, rozmaring illóolajjal :)
2013. szept. 17. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
*mármint havonta nő mindenkinek legalább 1 centit :D
2013. szept. 17. 18:26
 5/7 A kérdező kommentje:
De nagyon-nagyon toredezett volt .. meg most is van egy-egy helyen de csak nagyon kicsi ..
2013. szept. 17. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
amint kivágatod az összes törést szépen, gyorsan fog nőni!
2013. szept. 17. 22:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Epp ma vettem ra hajbalzsamot es hajpakolast + meg gyogyszert is hogy erosodjon es ne toredezzen :) igazabol mar nem nagyon van mit kivagatni mert nagyon keves van eszre sem veheto ..
2013. szept. 18. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!