Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha befestem a hajamat szőkére...

Ha befestem a hajamat szőkére és ha nem tetszik vissza tudom festetni kb 1-2 hét után eredti hajszínre? Vagy tönkre fog menni a hajam? Vagy hagyjam lenőni és utána vágassam le?

Figyelt kérdés
Ez csak egy feltételezés nem kellenek olyan válaszok hogy előbb próbálj parókát stb.
2013. aug. 13. 21:41
 1/1 anonim ***** válasza:
nem fogod tudni visszafesteni, nem lesz pigment a hajadban amihez tapadjon a sötétebb festék. fodrász meg tudja neked csinálni, de azt is több lépésben, és tönkre fogja vágni a hajadat. fél éve fáztam rá ugyanígy nagyon rondán, még mindig nem az igazi a végeredmény. jobban jársz azzal, ha tényleg parókával nézed meg, hogy tetszik-e a szőke, mert egyből befesteni nagy butaság és kockázat.
2013. aug. 14. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!