Egyetértetek a véleményemmel a frufruról?
Erről a fajta frufruról van szó! (Csak erről a fajtáról.)
Frufru hátrányai
Külön szárítást igényel, mindig vissza kell vágatni, bizonyos fejalakokat optikailag ront. Nyáron kellemetlenül melegíthet. Ha megunja az ember, nagyon sokára nő csak le. Zsíros bőrtípusnál nagyon rossz párosítás a frufru.
Frufru előnyei
Nem lóg a szembe a haj(!!), kiengedve sem. Optikailag javítja a bizonyos fejalakokat. Remek kiegészítője lehet kontynak, copfnak.
Nos?
Szívesen. :)
Nekem beváltak/beválnak most is. De nem csak nekem.
Az állás: 1 személy frufru ellenes, de 5 másik válaszoló frufru párti!!!
Ennek nagyon örülök, mert a minap eldöntöttem hogy frufrum lesz. :) Az adta meg a kegyelemdöfést, hogy a metrón megláttam egy nőt, aki ülve könyvet olvasott, kiengedett, hosszú haja volt, és a szemébe lógott, nem látta amit olvasott, és hogy lássa, félre kellett billentenie a fejét, így a haja tehát nem lógott a szemébe.
Lehet hogy ez nem nagy dolog, de engem borzasztóan idegesítene, ha pont a hajam zavarna valami szimpla tevékenységben, mint pl. ez.
Ha van más megoldás (a frufru), ami ráadásul még jól is áll, és különlegessé teszi a frizurát ha a haj többi része amúgy el/fel van tűzve, akkor miért ne tenném? Nincs semmilyen ellenérv, ami megállja a helyét, na. :)
örülök, mert nem kell hezitálgatnom, hanem biztosra mehetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!