Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egyetértetek a véleményemmel...

Egyetértetek a véleményemmel a frufruról?

Figyelt kérdés

Erről a fajta frufruról van szó! (Csak erről a fajtáról.)

[link]

Frufru hátrányai

Külön szárítást igényel, mindig vissza kell vágatni, bizonyos fejalakokat optikailag ront. Nyáron kellemetlenül melegíthet. Ha megunja az ember, nagyon sokára nő csak le. Zsíros bőrtípusnál nagyon rossz párosítás a frufru.

Frufru előnyei

Nem lóg a szembe a haj(!!), kiengedve sem. Optikailag javítja a bizonyos fejalakokat. Remek kiegészítője lehet kontynak, copfnak.

Nos?

2013. szept. 10. 20:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szívesen. :)

Nekem beváltak/beválnak most is. De nem csak nekem.

2013. szept. 11. 00:37
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem is volt frufrum most épp növesztem nem azért mert nem volt j hanem szeretem a változatosságot. Nekem nem volt semmi bajom vele csak kb 2 hetente vágatni kell sajnos ,ha nem volt időm már zavart mert nagy volt.
2013. szept. 11. 10:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Értem, nekem kicsit ritkábban kellene visszavágatnom, mert szemöldök tetejéig levágatom, aztán még 2 centit nőhet, ami olyan másfél-2 hónap. De úgy veszem, te is frufru mellett szavaztál. :)
2013. szept. 11. 14:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is frufru mellett szavaznék. Nem rég vágattam, és nagyon szeretem. Szögegyenes hajam van, nincs sok macerám a frufrummal, 2 perc alatt beszárítom. :)
2013. szept. 12. 19:49
 15/15 A kérdező kommentje:

Az állás: 1 személy frufru ellenes, de 5 másik válaszoló frufru párti!!!

Ennek nagyon örülök, mert a minap eldöntöttem hogy frufrum lesz. :) Az adta meg a kegyelemdöfést, hogy a metrón megláttam egy nőt, aki ülve könyvet olvasott, kiengedett, hosszú haja volt, és a szemébe lógott, nem látta amit olvasott, és hogy lássa, félre kellett billentenie a fejét, így a haja tehát nem lógott a szemébe.

Lehet hogy ez nem nagy dolog, de engem borzasztóan idegesítene, ha pont a hajam zavarna valami szimpla tevékenységben, mint pl. ez.

Ha van más megoldás (a frufru), ami ráadásul még jól is áll, és különlegessé teszi a frizurát ha a haj többi része amúgy el/fel van tűzve, akkor miért ne tenném? Nincs semmilyen ellenérv, ami megállja a helyét, na. :)

örülök, mert nem kell hezitálgatnom, hanem biztosra mehetek. :)

2013. szept. 13. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!