Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egyetértetek a véleményemmel...

Egyetértetek a véleményemmel a frufruról?

Figyelt kérdés

Erről a fajta frufruról van szó! (Csak erről a fajtáról.)

[link]

Frufru hátrányai

Külön szárítást igényel, mindig vissza kell vágatni, bizonyos fejalakokat optikailag ront. Nyáron kellemetlenül melegíthet. Ha megunja az ember, nagyon sokára nő csak le. Zsíros bőrtípusnál nagyon rossz párosítás a frufru.

Frufru előnyei

Nem lóg a szembe a haj(!!), kiengedve sem. Optikailag javítja a bizonyos fejalakokat. Remek kiegészítője lehet kontynak, copfnak.

Nos?

2013. szept. 10. 20:26
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Voltam már frufrus is, frufrutlan is, mindkettőnek voltak előnyei/ hátrányai. Most rövidről növesztem a hajam, és most kell eldöntenem hogy frufrus legyek-e vagy nem, mert ha tegyük fel, frufrut vágatok, de végül mégsem akarok, akkor növeszthetem le sokáig tartó elégedetlenkedéssel.

A frufru optikailag jól áll az arcomhoz, sokan mondják hogy legyek frufrus, illetve nálam nagyon fontos az, hogy tényleg, nem lóg a szemembe a hajam.

De azért nem szeretnék ugyanakkor, mert hajmosás után több a macera, illetve még 1001 kellemetlenséget felsorolhatnék ami vele jár.

2013. szept. 10. 20:29
 2/15 anonim ***** válasza:
40%
nekem nem jön be
2013. szept. 10. 20:30
 3/15 A kérdező kommentje:
Akkor már van egy frufru ellen szavazóm.
2013. szept. 10. 20:31
 4/15 anonim ***** válasza:
Több a macera? Nekem nem. Egyből beáll es nem kell szarítani.
2013. szept. 10. 20:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon egyénfüggő. Nekem is volt régebben frufrum, (most növesztem, az államig ér) nagyon jól is állt, de az én hajtípusomhoz nem volt a legjobb választás, ugyanis pára hatására göndörödött, akármilyen hajformázót tettem rá. Szerintem azoknak előnyös, akiknek vastag szálú, szögegyenes haja van. Am nekem nagyon tetszik, ha egy frufrus csajt látok, mindig kísértésbe esem, h újra levágassam, de aztán eszembe jut, mennyit szenvedtem vele és tűrtőztetem magam:-)
2013. szept. 10. 20:39
 6/15 A kérdező kommentje:

Két szavazó a frufru mellett!

Nekem vastagszálú hajam van, nem szögegyenes, de eyenes-féle. :)

2013. szept. 10. 20:45
 7/15 anonim ***** válasza:
bocsanat, hogy nem kapcsolodik szorosan a temahoz, de: ha le akarja niveszteni az ember a frufrujat, hogyan tegye? gyors hajnoveszto tippek? :)
2013. szept. 10. 20:46
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem párás időben ez az első, ami mutatja a behullámosodás jeleit, és hát a hullámos frufru béna.

Azt írtad nyáron melegít, de ha elég hosszú, oldalra, vagy a fejtetőre lehet tűzni.

2013. szept. 10. 20:52
 9/15 A kérdező kommentje:

Ja, amúgy engem nem szokott annyira zavarni nyáron, max. hogy kevesebb helyen éri a nap az arcomat, nem szoktam pl. izzadni alatta mint egy ló.

Aki meg kérdezte a hajnövesztés tippet, van 3 aranyszabály: sok vizet inni, naponta többször fejmasszázst adni magadnak, hetente ricinusolajos pakolást felrakni min. 4 órára. De amúgy mindenkinek más jön be. Ezzel a három aranyszabállyal a havi 1-1,5 cm-ből 1,5-2,5 cm növekedést tudsz kiváltani. Többet nem.

2013. szept. 10. 21:02
 10/15 anonim ***** válasza:
koszonom a tippeket! <3
2013. szept. 10. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!