Ti is egyetértetek a kép mondanivalójával? (kép lent)
részben
én is hasonló alkatú vagyok(picit vékonyabb),úgyhogy jót tett az önbizalmamnak a poszt,de nem értem hogy egy vékony lány miért ne lehetne vonzó
nem csak a nagyobb mell és a kerek fenék tetszik a férfiaknak,sokan szeretik a pici cicis vékonyka lányokat is,ahogy vannak akik a már tényleg ducikat szeretik
Embere válogatja.
Ezzel és a hasonló képekkel pedig az a gond, hogy sok nő félre értelmezi. Van aki ennél a nőnél vékonyabb és rosszul érzi most magát, van aki meg szimplán kövér és azt hiszi, hogy ő olyan mint a csaj a képen.
Nem teljesen értek egyet..az oké, hogy ne azt reklámozzuk, hogy lányok, legyetek anorexiásak, mert ez a divat és ezt szeretik a pasik. De ez, ami mostanság van, már a másik véglet, hogy csak a ducik egyéniségek és a vékonyakkal meg rögtön már csak a kutyák játszanak.
Ismerem mind a két oldalt, mert voltam 73 kiló is a 160 cm-hez, de lefogytam, most 47 vagyok. Mégis többször hallom azt, hogy a vékonyabb nőkben nincsenek értékek, meg nem jönnek be a pasiknak stb., mint amennyit dagin hallottam, hogy a kövérség nem egészséges, holott marhára nem volt az.
A lényeg, hogy túlzás szerintem, amit a kép mond, bár tény, hogy egyik véglet sem jó.
Csak AZÉRT NEM, mert ez a csaj TÖKÉLETES ALAKKAL rendelkezik, és szerintem nem telt.
Egyébként a vékonyabbtól a jó bögyös-farosig MINDEN TÍPUST IMÁDOK, viszont az ARÁNYOKON van a hangsúly! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!