Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti is egyetértetek a kép...

Ti is egyetértetek a kép mondanivalójával? (kép lent)

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 8. 23:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem és férfi vagyok.
2013. aug. 8. 23:56
 2/16 anonim ***** válasza:

részben

én is hasonló alkatú vagyok(picit vékonyabb),úgyhogy jót tett az önbizalmamnak a poszt,de nem értem hogy egy vékony lány miért ne lehetne vonzó

nem csak a nagyobb mell és a kerek fenék tetszik a férfiaknak,sokan szeretik a pici cicis vékonyka lányokat is,ahogy vannak akik a már tényleg ducikat szeretik

2013. aug. 8. 23:58
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék senkit megsérteni , én is szeretem a vékony lányokat csak a képen látható tipus jobban bejön.
2013. aug. 9. 00:06
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

Embere válogatja.

Ezzel és a hasonló képekkel pedig az a gond, hogy sok nő félre értelmezi. Van aki ennél a nőnél vékonyabb és rosszul érzi most magát, van aki meg szimplán kövér és azt hiszi, hogy ő olyan mint a csaj a képen.

2013. aug. 9. 00:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a vékony, sportos lányok jobban tetszenek, szóval nem értek egyet ezzel. :D
2013. aug. 9. 00:12
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen értek egyet..az oké, hogy ne azt reklámozzuk, hogy lányok, legyetek anorexiásak, mert ez a divat és ezt szeretik a pasik. De ez, ami mostanság van, már a másik véglet, hogy csak a ducik egyéniségek és a vékonyakkal meg rögtön már csak a kutyák játszanak.

Ismerem mind a két oldalt, mert voltam 73 kiló is a 160 cm-hez, de lefogytam, most 47 vagyok. Mégis többször hallom azt, hogy a vékonyabb nőkben nincsenek értékek, meg nem jönnek be a pasiknak stb., mint amennyit dagin hallottam, hogy a kövérség nem egészséges, holott marhára nem volt az.

A lényeg, hogy túlzás szerintem, amit a kép mond, bár tény, hogy egyik véglet sem jó.

2013. aug. 9. 00:31
 7/16 anonim ***** válasza:
ez amúgy akkora idiótaság :S úgy is inkább az arányosság a lényeg, a szép bőr, meg a stílus.
2013. aug. 9. 01:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az igaz hogy a férfiak a csontkollekciókat nem nagyon szeretik. De most nézzük a képet.! Azért ritka az ilyen telt idomú nő. Lapos has kerek fenék és mell, amik természetesen műtve vannak.
2013. aug. 9. 07:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Csak AZÉRT NEM, mert ez a csaj TÖKÉLETES ALAKKAL rendelkezik, és szerintem nem telt.

Egyébként a vékonyabbtól a jó bögyös-farosig MINDEN TÍPUST IMÁDOK, viszont az ARÁNYOKON van a hangsúly! :P

2013. aug. 9. 08:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez eléggé lerombolta az önbizalmam. Elég vékony vagyok, nem tudok meghízni, nem tehetek róla. Akkor most ugorjak a Dunába? :D
2013. aug. 9. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!