Ti is egyetértetek a kép mondanivalójával? (kép lent)
Szoval ha nekem netan bejon egy sportos,vekony lany,akkor nem is vagyok igazi ferfi?:D
Hagyjuk mar.
A kepen levo holgy is nagyon tetszik,de nezzetek meg,o egyaltalan nem duci.
Az a vicc,amikor 16^centihez 85 kilos,hurkas hasu,oszlopcombu lanyok kepzeli ilyennek magukat.
Ezt valószínűleg egy olyan nő találta ki, aki mindig is vékonyabb szeretett volna lenni, de tenni nem volt képes érte, és valamivel meg kellett sértenie a vékonyabbakat.
Nagyon régen már megmondta egy okos ember, hogy ízlésen nem vitatkozunk. És milyen igaza van. Lehet sértegetni egymást ilyenekkel, de teljesen felesleges.
Van, akinek ez jön be, van, akinek a csontos nők, van, akinek pedig az ennél molettebbek. Van, akinek meg mindegy, és olyan is, aki a kákán is csomót keres és akkor se leszel neki tökéletes, ha fejre állsz.
Őszintén? Nekem ez a nő nem tetszik, tuti, hogy nem természetesek az idomai. Persze nem támogatom az anorexiát, vagy ilyesmi, de azért azt se hitessük már el a nőkkel, hogy mindenki oda van azért, ha a sportnak nyomát se látni egy nőn, vagy ha valaki egy betegség vagy ételérzékenység miatt nagyon vékony, az már csak a kutyáknak kellhet (amúgy jól esik a férfiaknak is, ha lekutyázzák őket, kösz).
"404 hiba: A keresett oldal nem található."
Jah egyetértek a 404 hibakód tényleg a keresett oldal nem létezésre utal
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!