Lányok egyetértetek velem? 16/L
én is festettem feketére(és igen rocker vagyok,de nincs hozzá köze),egyszerűen ez tetszett,jól is állt,szépen kiemelte a szemeimet,de mivel nem szolizok télen a fekete hajjal és a sötét ruhákkal úgy néztem ki mint egy hulla
amúgy nem minden lányt öregít és nekem sokan mondták hogy maradjak meg a feketénél mert jól áll
nekem sötét szőke hajam van, az alja van befestve feketére (ha itt tartunk, igen, én is rocker vagyok), de nem azért mert nem szeretem az eredetit, vagy ilyesmi, hanem mert így tetszik. már két éve van ez így, de teljesen az egészet soha nem festeném be feketére, mert sajnálnám az eredeti hajamat, így felesben meg pont jó :)
amúgy igen, sajnos sokan csinálják ezt, én mondjuk amondó vagyok, hogy ha neki így tetszik csinálja, csak ápolja megfelelően, fesse rendszeresen, mert a lenövés, főleg ennyire eltérő hajszíneknél nagyon meglátszik és nem szép.
Hát a 90-es években a platinaszőke volt a tipikus plázacica hajszín, most a fekete. Meg ugye divat emósnak, rockernek, meg még ki tudja milyen címkékkel ellátottnak lenni, aminek szintén egy kelléke a fekete haj.
A legtöbbjüknek tényleg pocsékul áll. De hát nem az én bajom, ha őket nem zavarja, hogy egy baromi előnytelen színt választanak...
Amúgy nem is a lenövés a legnagyobb baj, de egy csomóan otthon próbálják megoldani, foltos lesz a festés, sprőd, fénytelen a haj, két mosás után fakó is, nagyon igénytelen. :/
Valaki szereti,valaki nem.Te igy gondolod, azok a lanyok nem.Szerinted nem elonyos,mas szerint igen.
De szerintem mindenki ugy jo ahogy van,de en nem szolok bele.Szep napot!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!