Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok egyetértetek velem? 16/L

Lányok egyetértetek velem? 16/L

Figyelt kérdés
Miért van az hogy fiatal lányok akinek szép világos vagy sötét szőke vagy barna esetleg más színű hajuk van de befestik tök feketére? Ez az új trend? Szerintem nagyon öregít.. és egyáltalán nem előnyös..
2013. júl. 18. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Ugyan te a lányok véleményét kérdezted, az én válaszom nyilván nem mérvadó ilyen szempontból, de nekem azok a lány ismerőseim szoktaik ilyet csinálni, akik nagy rockerek, vagy metálosok,olyan körökben ez felénk elég elterjedt dolog. 17/f
2013. júl. 18. 21:09
 2/10 A kérdező kommentje:
nem harapom le a fejed mert fiú vagy.. :) megértem a válaszodat.. de a mifelénk egyáltalán nem rocker csajok festik be a hajukat.. hanem átlagos lányok..
2013. júl. 18. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Nálunk is ez van, szerintem szörnyű, ronda, ráadásul amint picit lenő, rögtön meglátszik. A másik meg, hogy a fekete hajfesték a legroncsolóbb. 17/L
2013. júl. 18. 21:16
 4/10 A kérdező kommentje:
örülök hogy nem vagyok egyedül a szemlélettel :) köszi a választ
2013. júl. 18. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:

én is festettem feketére(és igen rocker vagyok,de nincs hozzá köze),egyszerűen ez tetszett,jól is állt,szépen kiemelte a szemeimet,de mivel nem szolizok télen a fekete hajjal és a sötét ruhákkal úgy néztem ki mint egy hulla

amúgy nem minden lányt öregít és nekem sokan mondták hogy maradjak meg a feketénél mert jól áll

2013. júl. 18. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
nem értek egyet :D én ezt még nem figyeltem meg, de ha láttam volna se zavarna, mert mindenki fesse olyanra ami boldoggá teszi, engem nem izgat kinek milyen a haja :D Lehet felőlem öregítő fekete, csiba szőke, vagy lenőtt ombre, ha őket boldoggá teszi akkor engem sem zavar :D
2013. júl. 18. 21:21
 7/10 A kérdező kommentje:
persze mindenkinek megvan a saját kifejezésmódja és megnyilvánulásának formája.. tiszteletbe tartom döntésüket.. csak számomra elég érdekes és merész :) köszi a válaszokat
2013. júl. 18. 21:25
 8/10 anonim ***** válasza:

nekem sötét szőke hajam van, az alja van befestve feketére (ha itt tartunk, igen, én is rocker vagyok), de nem azért mert nem szeretem az eredetit, vagy ilyesmi, hanem mert így tetszik. már két éve van ez így, de teljesen az egészet soha nem festeném be feketére, mert sajnálnám az eredeti hajamat, így felesben meg pont jó :)

amúgy igen, sajnos sokan csinálják ezt, én mondjuk amondó vagyok, hogy ha neki így tetszik csinálja, csak ápolja megfelelően, fesse rendszeresen, mert a lenövés, főleg ennyire eltérő hajszíneknél nagyon meglátszik és nem szép.

2013. júl. 18. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát a 90-es években a platinaszőke volt a tipikus plázacica hajszín, most a fekete. Meg ugye divat emósnak, rockernek, meg még ki tudja milyen címkékkel ellátottnak lenni, aminek szintén egy kelléke a fekete haj.

A legtöbbjüknek tényleg pocsékul áll. De hát nem az én bajom, ha őket nem zavarja, hogy egy baromi előnytelen színt választanak...

Amúgy nem is a lenövés a legnagyobb baj, de egy csomóan otthon próbálják megoldani, foltos lesz a festés, sprőd, fénytelen a haj, két mosás után fakó is, nagyon igénytelen. :/

2013. júl. 18. 22:43
 10/10 anonim válasza:

Valaki szereti,valaki nem.Te igy gondolod, azok a lanyok nem.Szerinted nem elonyos,mas szerint igen.

De szerintem mindenki ugy jo ahogy van,de en nem szolok bele.Szep napot!:D

2017. okt. 6. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!