Kinek vált be a nivea be beautiful és kinek nem? Tapasztalatokat is kérnék illetve nemet és kort is lécci!
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 06:35
1/4 anonim válasza:
a színezett hidratálóra gondolsz, hát nekem az nagyonnem. nemis az én bőröm színe, akárhogy kenem foltos marad, vagy beleivódik a bőrömbe és tök elis tűnik egykét helyen. szóval nekem nem.
24L
2/4 anonim válasza:
nekem se vált be a színezett hidratáló. az arctisztító /lemosó zselé jó, meg az a kis stift ceruza a pattikra is.
17/L
3/4 anonim válasza:
Én csak a színezett hidratálót próbáltam, de nekem nagyon nem jött be. Mert valahogy tök más színű, mint a bőröm, pedig egy termékminta, ami elvileg ugyan ez a szín pont jó volt.. De lehet hogy ez csak az én szerencsétlenségem.. Amúgy kb semennyire se fed, nem is értem miért vettem meg :D
4/4 anonim válasza:
Én nyáron használom, mert a nagy melegben mégsem alapozó van rajtam és nem pattogok ki. Nekem pont jó a színe, mivel szolizok. Világos bőrűeknek tényleg nem a legjobb. Én is eredetileg nagyon világos bőrű vagyok, de amióta szolizok és szép barna a bőröm, azóta tudom használni ezt a krémet. Nekem bevált. Persze kell egy kis barnaság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!