Jővő héten megyek kombinált tesztre, uh-ra. Már megtudom a babám nemét? Tapasztalatokat irjatok, kérlek benneteket!
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 16:24
1/9 A kérdező kommentje:
jövö héten leszek 13 hetes!
2009. aug. 8. 16:25
2/9 anonim válasza:
Én hétfőhöz egy hétre megyek, akkor leszek 12+1. Nem hinném hogy a nemét akkor meg tudják mondani, az szerintem még nem látszik ilyenkor. Annak is örülni fogok ha ezúttal felém fordítják a monitort, mert eddig még nem mutatták meg. Fotót biztos nem kapok mert nincs pénze a kórháznak papírra, de ha ügyesek leszünk a párom bejön és lefényképezi a monitort. Ami a kombinált tesztet illeti itt olvastam róla és kértem hogy végezzék el, egyébként sem az orvosom sem a védőnőm nem tett róla említést. (Pedig most töltöm a 35. évet, szerintem ez lett volna a minimum hogy szólnak erről a lehetőségről és megkérdezik hogy szeretném-e.)Külön cirkusz hogy védőnő ad beutalót erre a vizsgálatra de nincs beutalójuk, más városból megpróbálják beszerezni és ezért külön rohangálnom kell majd hozzájuk. Jó mi?
3/9 anonim válasza:
Kicsi az esély hogy ilyen picinél meg tudják mondani,ha mágis akkor csak saccolnak.
4/9 anonim válasza:
Szia! 13 hetesen még nem látszik egyértelműen, ha szemfüles a doki, akkor szokott tippelni, olyan 80% pontossággal. A 18. heti UH-n már biztosat tudnak mondani.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem a dokim intézi ezt a kombinált tesztet. a Bajcsi kórházba kell mennem,teljesen ingyenes. Igaz a doki magándoki,6000ft/ vizsgálat.De mindig mindenre válaszol ha kérdésem lenne.Már az első vizsgálattol fogva kaptam képet is .Látszik a babó, a másikon meg a szívhang egyenletessége.Hát annyira reménykedem benne hogy kiderül a neme!De ha nem... majd legközelebb!Köszönöm a választ!
2009. aug. 8. 16:41
6/9 anonim válasza:
a fiúka táltalában megmondják már a 12-13. héten
7/9 anonim válasza:
Szia!
Én kisfiút várok és a 12.-13.heti uh.-on megmondta a genetikai uh-os doki. Persze ez függ attól is, hogy mennyire szemérmes a kicsike.Jó babavárást.
8/9 anonim válasza:
Mi az Istenhegyi úton voltunk, ahol drága pénzért nagyon jó felbontású uh géppel vizsgálták a babaát,é a dokibácsi, 80%-ra kisfiút tippelt a 13. héten. azóta minden uh igazolta az akkori megfigyelését:)
39+1
9/9 anonim válasza:
Ez a teszt ingyenes, doki ír beutalót rá. Én 26 éves vagyok és voltam, csak egy indokot kell találnia a dokinak, hogy elmehess. Én 16 hetesen voltam a 4 markeres teszten debrecenbe, nem mondták a nemét. Amúgy is színte szalagmunkát végeznek. Most 24. hetes vagyok még nem mutatta meg magát a pocaklakó. Idővel... :) Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!