Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Komolyan ennyit számít a smink?

Komolyan ennyit számít a smink?

Figyelt kérdés

[link]

ezt a mestersminkesek csinálják?

2013. szept. 5. 17:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem se bonyolult, a megfelelő termékekkel meg lehet csinálni. De sok múlik a fényeken, arckifejezésen, beállításon. Az elsőn olyan kis bambán néz a lány, és fentebbről van fotózva. A másodikon magabiztos, kemény, és sokkal jobb a kisugárzása.

A sminkről annyit, hogy az egyik barátnőm sehova se megy smink nélkül, aztán nyaraláskor ugye láttam smink nélkül. Szép volt, de rá se ismertem, annyira megszoktam sminkben. De én is jobban érzem magam mondjuk, ez mindenkinek a maga dolga. Sokáig ki nem állhattam. :)

2013. szept. 5. 19:52
 12/12 anonim ***** válasza:

tényleg sokat számít, de ami fotókat itt belinkeltetek, az mind annyira durván sok smink, mintha maszk lenne rajtuk, aki fényes nappal ilyenben kimegy az utcára, az nem normális. az a jó smink, ami nem látszik, amivel úgy néz ki a nő, mintha nem, vagy csak alig lenne kisminkelve.

én is ismerek olyat, aki folyton ki van festve, viszont az egy ördögi kör, mert ha egész nap alapozó és púder alatt van a bőr, akkor egy idő után nagyon romlani kezd, és mivel még rondább a bőre még inkább keni, fedi le, még annyit sem hagyja levegőhöz, naphoz jutni.

én csak picit festem magam, csak a szemem, de az a vicc, hogy mondjuk munkatársaim, akik mindig sminkben látnak, ha meglátnak smink nélkül közlik kb, hogy "de furán nézel ki", vagy "mi van, rosszul aludtál?", de ahova pl. sportolni járok ott ugye smink nélkül vagyok és ha ők néha meglátnak kifestve, mert úgy érkezem, tökre csodálkoznak, hogy "de furán nézel ki". pedig csak egy minimális szem festésről van szó.

2013. szept. 6. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!