Most komolyan, melyik sampon a jó, a természetes gyógynövényekből való, vagy a, , reklámsamponok"?
Nekem a korpás fejbőömre bevállt a patikában (kb.:500) kapható kénes sampon.
most hogy elmúlt garnier ultra doux-t használok(5 gyógynövényes) nagyon jó illata van és valamennyire természetes is :D
Én mindenféle csodakencét meg bio cuccot kipróbáltam, mégis a középkategóriás Schauma vált be a legjobban. Szupergyümölcsös, joghurtos, ezek teljesen jók. Ja meg a Babának van ilyen 2 az 1-ben kókuszos samponja, na az is hibátlan.
Pantene pl. pocsék, Nivea sem túl jó, Dove jó de semmi extra.
az én hajam a Garnierre esküszik....
nekem vékony szálú,szinte az összes dúsító sampont kipróbáltam,nekem a Garnier dúsítója vált be,a balzsammal használom,sokan szóltak már,hogy mit csinálok a hajammal,mert 2x dúsabb mint előtte.....pedig fixálót,lakkot nem használok
régebben a Panten-t is szerettem,de azt veszem észre,hogy már nem olyan mint anno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!