Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel mossam hennázott hajam?

Mivel mossam hennázott hajam?

Figyelt kérdés
Indigó is van benne, ami nagyon ereszti a színét alig pár mosás után. Most tesztelem majd, hogy babasamponnal mennyire tartós, de ha valakinek van bármilyen tippje, szívesen fogadom! Shikakai és amla por keverékét már próbáltam, ez nekem viszont már a nagyon nagyon macera kategória, így az sajnos nem játszik. A tojássampon sem.

2013. júl. 21. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy tudom Bio-boltokban lehet kapni külön samponokat a hennázott hajra :))
2013. júl. 21. 17:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, egy fajtával találkoztam is (Henné Color), amit kipróbáltam , de nem vált be. Gondolom azért nem ,mert nem Henné márkájú hennát használok, hanem abszolút tisztát. De sajnos ez a sampon borzalmas volt :(
2013. júl. 21. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 2 éve festem azóta babáknak készült samponnal vagy gyógynövényessel mosom, a sima henna színét nem bántja. Viszont az indigó már csak ilyen, folyamatosan kopni fog, nem olyan tartós.
2013. júl. 21. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!