Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (és lányok is)! Mostmár komolyan igénytelennek számít az a lány aki egyáltalán nem sminkeli magát? :o
nem csak már minden fiú és lány is megszokta azt a minimálisat (számomra ez a szempilla spirál és a szemceruza)
Üdvözlettel
Legly
Az az igénytelen, aki úgy keni magára az olcsó alapozót, hogy a ragyás bőrét alig fedi. Na az undorító.
Én sem sminkelek, nélküle is éppen elég szép vagyok. Egy kis szempillaspirál, azt' ennyi.
nekem a sok sminkes látszik igénytelennek. a szép tiszta arcra rákennek vmi szart.. xd
oké ha csak egy icipici szín pl szem fölé az még ok, de a szempillaspirálokat pl nem szeretem mert igénytelenül néznek ki... egy lány legyen szép és nem kell neki smink, az amúgy is max csúnyít sztem :)
Én szeretek sminkelni (értem ezalatt a szemceruzát, vagy esetleg szemhéjpúdert), mert ez valamilyen szinten önbizalmat ad. Persze nem viszem túlzásba, de nekem így jobb érzés. Nyilván ha a boltig szaladok nem foglalkozok ilyesmivel :) Vannak olyan szerencsés lányok, akik mindenféle smink nélkül is szépek :) Bár nekem eddig szinte mindenki (párom is) azt mondta, hogy smink nélkül jobb(an nézek ki). Hát, kinek mi :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!