Jók ezek a BB krémek? Elfedik a hibákat? Esetleg nem túl "vastagok"?
EZEK? Milyen ezek?
Száz meg száz fajta BB van forgalomban. Mégis melyikre gondolsz?
De gondolod, hogy mind ugyanolyan?
Ez egy terméktípus, mint az alapozó vagy a rúzs.
Mindegyik alapozó ugyanúgy fest? Mindegyik rúzs ugyanolyan szépen fog?
Nem? Na ugye!
Van jó BB, van rossz BB.
Van olyan, ami jól fed, más kevésbé.
És a bőrtípusod és a színed ismerete nélkül, senki nem tudja megmondani, hogy neked melyik lesz jó.
De még úgy se biztosan, ha tudja.
Ugyanúgy próbálgatni kell, mint az alapozót!
Olvass teszteket és előrébb leszel.
Szerintem csak koreait válassz, vagy high endeset (bár azokat nem próbáltam), mert az ilyen garnierek 10x olyan rosszak, mint egy sima alapozó, fénylik, zsírosít és szárít,nem fed semmit, de maszkszerű...Ha már mindenképp muszáj drogériás, akkor a helia-D, bár az is ilyen so-so termék, van akinek, bejön, van akinek nem. Ráadásul a legtöbb helyen nincs színminta, és attól, hogy ráírják, hogy világos, attól még a valóságban legtöbbször simán lehet narancssárga...
A koreai termékek közül a missha signature, a lioele triple solution, stb jó.( én azokat próbáltam) Viszont ezek a legtöbbször jóval világosabbak, de azért fellelhető 1-2 sötétebb is (missha perfect cover, stb)
Amúgy szerintem semmi különbség nincs egy jó alapozó és egy jó bb krém között. Ugyanúgy kell a korrektor a nagyobb hibákra, ugyanúgy kell púder fölé, stb. Ha világos a bőröd, akkor az alverdének van egy jó folyákony alapozója, ami vékonyan fed, 4in 1 a neve azt hiszem.
Ha szépen eldolgozod, akkor egyik sem lesz vastag a jó minőségűek közül, bár van egy táblázat a bbkrem.hu-n, ott számozzák a fedés erősségét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!