Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A BB kremek csak elfedik a...

A BB kremek csak elfedik a mitesszereket, vagy segitenek megszuntetni is oket?

Figyelt kérdés
Essence szinezett hidratalot szeretnek venni es erdekelne, hogy segitenek megszuntetni is oket? Hivatalos leirasban azt olvastam, hogy igen, de olyanok, akik hasznaltak ilyen BB kremeket mit mondanak?
2013. máj. 17. 15:06
 1/6 anonim válasza:
46%
Nem szünteti meg, sőt mivel magas az olaj tartalmuk inkább jobban kijönnek tőle. Ajánlom az olajmentes garnier-t.
2013. máj. 17. 15:31
 2/6 anonim ***** válasza:
A Garnier sokkal rosszabb mint az Essence. Mármint problémás bőrre. Nekem mindkettő van, a Garnier pattanásokat okoz, olajos érzésű, pedig olajmentes állítólag... Az Essence Pureskin semmilyen gondot nem okozott, jól fed, nem gyárt több mitesszert, sem pattanást, nem olajos. Kremmania.hu oldalon több véleményt is találsz.
2013. máj. 17. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Vagy az Essence-t, vagy a Lovely új BB krémjét ajánlom, nekem miteszeres a bőröm, mindkettő bevált, nem lettek tőle kevesebbek, de többek se :)
2013. máj. 17. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
A miteszereket eltüntetni nem lehet. mindnekinek vannak. Van akinek több van akinek kevesebb. Annyi hogy korral (ha már nem vagy tini) kisebbek leszenek és kevesebb de telejsen eltünni nem fognak nincs is rá mód. (kozmetikus vagyok)
2013. máj. 17. 16:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszonom!

De elfedni azert jo?

2013. máj. 17. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát egy rendes BB talán segít is kicsit, de a hazai piacon kaphatóknak közük sincs hozzá. A legtöbb max elfedi.

Az essence színezett hidratáló nekem nagyon nem jött be (már ha nem a BB krémjükre gondolsz, azt még nem próbáltam), a színe is sötét (pedig a legvilágosabbat vettem), ki is ütötte a bőrömet, kifejezetten eltömíti a pórusokat és még csak matt hatást sem tapasztaltam, pedig más termékekkel azért nem szoktam így járni. Nekem hatalmas NEM. Persze ettől nálad még beválhat, de ha kicsit is érzékeny a bőröd, inkább vegyél egy minőségibb terméket szerintem. :S Ezek után a BB-krémet inkább hanyagolom a márkától.

A mitesszereket amúgy inkább csak a kozmetikus tudja eltüntetni, egy terméktől annyit remélj, hogy nem ront a helyzeten. :)

2013. máj. 17. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!