Mi tegyek, borotválom a lábam de a visszanőt szőrszalak nagyon vastagok és hosszúak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 18:24
2/5 anonim válasza:
A borotvától sajnos csak megerősödik a szőr, ez ellen semmit nem tudsz tenni, mivel nem az egészet tépi ki, mint a gyanta vagy epillátor, hanem a felszínén lévőt, ezért is nem fáj úgy, mint a "társai". Én is borotválom és 2 naponta újra kell mindig. Térj át a gyantára, vagy epilálld. Ha nem akarsz "szenvedni", akkor használj valamilyen habot, az 1-2 hétig bírja.
3/5 A kérdező kommentje:
szoval a hab az jobb?? és hogyan kell használni??? csak fel kell kenni???
2009. dec. 7. 18:44
4/5 anonim válasza:
ne gyantázz!!!én próbáltam nem éri meg,minden ragad és totál ronda lesz e lábad mire kijött az összes szőr:S
5/5 anonim válasza:
Én régebben azzal csináltam, kb. 1-2 hétig bírja. Vannak ilyen Veet szőrtelenítőhabok, olyan mint egy kis dezodor. Ráfújod a lábadra és kb. 8 perc után lemosod a hozzá adott szivaccsal. Amúgy a dobozra rá lesz írva, hogyan használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!