Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért jó a dús haj? Mit...

Miért jó a dús haj? Mit kezdhetnék vele?

Figyelt kérdés
Sajna nekem nagyon dús a hajam és ráadásul voltam olyan hülye, hogy még le is vágattam és most még a vállamig sem ér, de ha nem fogom össze valahogy szörnyen nézek ki.
2009. nov. 1. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem levágatni kellett volna hanem megtépetni.
2009. nov. 1. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs szebb, mint a szép hosszú egészséges dús haj.
2009. nov. 1. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajna nekem is dús, és utálom! Viszont a ritkíttatást nem ajánlom, mert nekem azóta kezdett el törni a hajam. Ráadásul túl sokat nem érsz el vele, mert a hajvégek ugyan szép vékonyak lesznek, de a tövénél ahogy nő, újra olyan sűrű lesz, hogy nem lehet vele mit kezdeni. Lassan már a hajvasalót is csak a tövénél használom, mert ott olyan makacs hullámok vannak, hogy sima beszárítással nem tudom eltüntetni. Igazából nem tudom mire jó a dús haj: egy rakás hajfesték kell hozzá, melírnál is órákat ülök a fodrásznál. A copf az számomra a legnehezebb művelet, mert az Istennek sem akar a hajam a fejemre simulni, olyan sok és így persze idióta formája lesz a fejemnek. Nyáron még oké, mert rárakom a napszemüvegemet és úgy nem látszik a kitüremkedés. Van egy csomó volumennövelő, meg hajtőemelő készítmény... na nekem pont az ellenkezője kellene!
2009. nov. 2. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:
15:36 pontosan nekem is ezvan:D nem is tudtam volna jobban leírni:D
2009. nov. 2. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is dús hosszú hajam van, enyhén hullámos, és imádom. Egyszerűen csodaszép, még akkor is, ha nem a divat által diktált tökéletesre alakított.. Itt-ott lebegnek szálacskák, de így sokkalta természetesebb :)

Először szeresd meg a hajad, keresd meg a szépségét, mert olyan, ami leginkább illik hozzád.

Ha kicsit nagyobb lesz, rengeteg fonatot, csakarást, vagy szép kontyokat tudsz majd belőle készíteni :)

2010. máj. 18. 01:52
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi nektek:)

azóta már a vállam alá ér és már meg is tépettem csak a hajvégeim egy kicsit el vannak töredezve hajvasaló miatt úgyhogy már régóta nem is használok

most nagyon tetszik a hullámos haj csak nekem egyenes:(

amúgy jól megvagyok most már csak a ruháimmal és a bőrömmel van gondom

2010. máj. 18. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!