Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? Miként kezdhetnék el valamit is vele?
Szóval. Gimnazista vagyok, 9.-es. Új osztályomban van egy lány aki tetszik de nem tudom, hogyan kezdjek el vele egyáltalán flörtölni vagy valami hasonló, mert körbeveszi mindig valaki és én eléggé félénk vagyok ilyen téren. Volt már, hogy nevettünk dolgokon, egymásra mosolyogtunk beszélgettünk, de csak úgy osztálytársi szinten. Nem vagyok egy nagy nőcsábász, nem vagyok valami szép arcú sem, még barátnőm sem volt, igazi. Szerintetek lehet ebből valami?
ÉRTELMES válaszokat előre is köszönöm.
közösségi oldal? :) bökés :D beszélgetés :) kezd azzal,hogy milyen volt a napotok. Előbb-utóbb úgyis jön magától,hogy mit írj :) sok sikert
{20L}
Ha nem mész oda hozzá, és nem sokat beszélgetsz vele, vagy ha beszélgetsz is semmit mondó témákról akkor nem lesz belőle semmi.
Keresd a társaságát, persze ne csüngj a nyakán mint egy kis majom. Ha nem veszi a lapot, vagy nincs visszajelzés a részéről akkor keress mást. Felesleges időpocsékolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!