Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak az arcommal? ) :

Mit csináljak az arcommal? ) :

Figyelt kérdés

Kenek rá minden orvos által felírt készítményt,(pl: Dalacin, Zineryt,Aknesol) mosom rendszeresen és mégsem egyenletes a bőröm. Már megőrülök..szó szerint elkezdtem sírni itthon hogy sosem lesz már olyan az arcom mint régen

meg mindenki azzal jön hogy minden tininek így van ez

elmondanám hogy rohadtul nincs mindenkinek..sőt 10barátnőmből max 2-nek van ilyen problémája és nagyon el vagyok keseredve.:'(

2013. aug. 29. 09:07
1 2
 11/14 anonim válasza:
Akkor én most leírom az én történetemet, előre szólok,hogy azt hiszem megtaláltam a számomra tökéletes megoldást :)) Eddig 3x szedtem Sotretet, ami mindig tökéletesen rendbe is hozta a bőröm, nem tapasztaltam semmi mellékhatást, de mondhatom úgyis, hogy hosszútávon semmit nem ért, mert utána ugyanúgy előjöttek. Most áprilisban fejeztem be az utolsó kúrát, persze utána egyből tele lettem. Teljesen el voltam keseredve, egyszerűen nem értettem, hogy miért. Nem eszek egy szem csokit 7 éve, sem semmi zsíros kaját, csak rengeteg gyümölcsöt, meg zöldséget, azt is nyersen, és rendszeresen sportolok is. A legjobb, hogy mind a 4 testvéremnek tökéletes bőre van. De nekem ennek ellenére is bajom volt. Ami a legrosszabb, hogy engem lelkileg borzasztóan megviselt, mondták, hogy ugyanmár, ne foglalkozz vele. Ami persze szerintem igaz is, mert szerintem, ha nem csináltam volna ebből ilyen nagy ügyet, nem lettek volna ilyen bajaim, de aki hasonló cipőben jár, az tudja, hogy az nem olyan könnyű. A lényeg a lényeg, hogy kb. másfél hete elkezdetem a teljes glutén és laktóz mentes diétát, és azóta nem ismerek magamra, olyan nagy a változás :)) Azóta semmi nem jött ki, a régiek is szépen múlnak, szóval most nagyon örülök :) Még nem voltam allergia teszten, majd elmegyek arra is, addig is folytatom ezt így tovább, nagyon úgy tűnik, hogy beválik. Én neten próbáltam utána olvasni, ott egy ember írta, hogy neki ettől jött rendbe az arca, én meg gondoltam egy próbát megér, és eddig meg is érte :)
2013. aug. 31. 09:03
 12/14 anonim válasza:
A diétáról meg annyit, hogy miket eszem most. Semmi kenyér, a lényeg hogy kerülni kell amiben búza, rozs stb van. Puffasztott rizst eszem most helyette, de jó a kukoricás is, meg van amibe hajdinát tesznek, az is gluténmentes. Meg a tejtermékeket is kiiktattam teljesen. Remélem tudtam segíteni valamit! A lényeg, hogy fel a fejjel, úgyis elmúlik! :)
2013. aug. 31. 09:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát én mit szóljak, 28 leszek idén, de most is zsíros, fénylő, mitesszeres bőröm van... ha komoly stressz ér vagy mielőtt megjön, a pattanások is kijönnek. Elhiheted, hogy én már minden drogériás cuccot kipróbáltam. Először is: a mitesszereket el kell távolítani, gőzölés után, óvatos nyomkodással. Régen kozmetikushoz jártam, de magamnak sokkal szebben, precízebben meg tudom már csinálni (a kozmetikus vagy sebesre nyomkodja vagy nem nyomkodja ki eléggé). Ezen kívül az egyetlen, de tényleg az egyetlen, ami bevált az Eucerin tejsavas Dermo Purifyer nevű arckrémje meg a gyakori hámlasztás, bőrradírozás. És nem árt, ha van egy jó minőségű alapozód, hiszen ezt el kell kendőzni, főleg alkalmakkor. Felejtsd el az összes drogériás terméket. Alapozónak ajánlom a Clinique alapozóit. Ami még nagyon jó dolog, a Bioderma H2O micellás arclemosó vize. Ezzel naponta többször is törölgetheted az arcod. Ezeken nem érdemes spórolni, főleg problémás bőr esetén, ezt már megtanultam.
2013. aug. 31. 18:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja, és a Sotretet felejtsd el, hacsak tényleg nincsenek súlyos, egybeolvadó, gennyes tályogjaid. Jó eséllyel kikészíti a májadat, ennyit nem ér a tökéletes bőr!
2013. aug. 31. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!