Mit csináljak az arcommal? ) :
Figyelt kérdés
Kenek rá minden orvos által felírt készítményt,(pl: Dalacin, Zineryt,Aknesol) mosom rendszeresen és mégsem egyenletes a bőröm. Már megőrülök..szó szerint elkezdtem sírni itthon hogy sosem lesz már olyan az arcom mint régen
meg mindenki azzal jön hogy minden tininek így van ez
elmondanám hogy rohadtul nincs mindenkinek..sőt 10barátnőmből max 2-nek van ilyen problémája és nagyon el vagyok keseredve.:'(
2013. aug. 29. 09:07
1/14 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Én a Duac nevű gélt használom, vénnyel kapható, nekem az vált be, már én is mindent kipróbáltam. (Aknesol, Akneroxid, Zineryt, Stb... nem akarom ezeket lehúzni, mert ezek is jók a pattanások enyhítésére, csakhogy mi nem enyhíeni szeretnénk, hanem eltüntetni!:)) De ezt a krémet sem használom mindig, hanem csak ha érzem, hogy valami alakulóban van a felyemen, nagyon drága, és kicsi a tubus, de megéri!
2/14 anonim válasza:
szerintem menj el kozmihoz en most voltam :) tok jol lekezeli nekem tok jol elmultak. Egyepkent szerintem probald meg az ilcsi fekete szappant mert az nagyon hatasos:D
3/14 A kérdező kommentje:
15 vagyok. es mennyibe kerul az a szer? egyebkent koszonom :) es az a hegeket is eltavolitja? mert igazabol nekem az a bajom szerintem mar a pattanas annyira megszokott hogy nem annyira izgat mint ez a mitesszer, heg tema
2013. aug. 29. 09:22
4/14 anonim válasza:
Szappannal mosd meg minden nap, vegyél teafa olajat és kezeld a patikat ezzel helyileg.Nem kell mindenféle vacakot összevenni.
5/14 anonim válasza:
hegeket csak kozmetikus tud kezelni.Javasolnám az Ilcsi termékekkel dolgozó kozmikat.
6/14 A kérdező kommentje:
Koszonom.:) dee a hegeket is eltunteti? sima lesz meg valaha az arcom? egyebkent mindig szappannal mosom a teafa olajat meg nemtudom hol lehet beszerezni
2013. aug. 29. 09:38
7/14 anonim válasza:
kb 5 év múlva sima lesz mikor elmúlik ez a korszak
8/14 A kérdező kommentje:
5 év múlva...fantasztikus :') addigra ki is nyírhatom magam
mert már undorodom a saját látványomtól
2013. aug. 29. 10:58
9/14 anonim válasza:
teafa olaj van a rossmanban, hegekre körömvirág vagy neogranormon kenõcs vált be nekem
10/14 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ne nyúlj hozzá, mert heges maradhat, és akkor felnőtt korodban is ugyan így fogsz gondolkodni az arcodról. Pár év múlva, amikor eltűntek már a pattanásaid, elmehetsz arccsiszolásra, és rendbe teszik azt, amit te "elrontottál" és hegek képződtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!