Arra jutottam hogy lenövesztem a festéket a hajamon. Ki merjek így menni utcára kiengedett hajjal?
Figyelt kérdés
Eredetileg hamvasszőke a hajam és néhány árnyalattal világosabbra festettem, nem tudom miért. És mióta nő le, csak felkötött hajjal merek utcára menni, nem akarom újra festeni. Nagyon ciki?2013. aug. 26. 09:29
1/5 SzilKa válasza:
Miért nem festeted vissza az eredeti színére? Akkor nincs lenövés.
2/5 anonim válasza:
Ha csak néhàny àrnyalat a különbség; akkor nem gâz. Sötétbarna alappal màr az lenne
3/5 anonim válasza:
de elég gáz lenőve hiába világosabb pl:
Hasonló lenne:
szerintem fesd vissza eredeti hajszínedre,az a legegyszerűbb..
8.0,8.1,9.1 festék jó lenne.
4/5 anonim válasza:
Ombre. :)
Fesd be szerintem! Mert így gáz.
5/5 A kérdező kommentje:
De a leghasonlóbb festék is látszik eléggé ha lenő. Egyszerűen nem találok az eredetihez hasonlót. Megvárom míg lenő úgy fülig, addig felkötöm, próbálom variálni és levágatom.
Hasonló mint ahogy a 3. válaszoló linkelte, csak nekem kicsit szebb a hajam :DDD
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. aug. 26. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!