Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a vörös festett, és termész...

Ha a vörös festett, és természetes barna hajamat (épp lenövesztem) befestem Palette Color Shampoo sötétbarnával ki fog kopni egy idő után?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy alkalmas arra amig lenövesztem az eredeti barna hajamat,és ki fog kopni belőle? Vagy megint növesztgethetem le azt is? Sajnos olyan hajfestéket sehol nem találok mint az eredeti hajszinem, igy lenőve,meg elég csúnya látvány:(

2013. márc. 23. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy színező sampontól sem várhatsz többet, mint a hajfestékektől. Úgyhogy ha be is fogja a vöröset (amit én kétlek, de próba szerencse!), akkor is látszani fog, hol a határ a saját hajszíned és a már festett rész között.
2013. márc. 23. 19:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Én pontosan ilyet használok és, bár kopik kicsit, 2 hónap után is látom a lenövés "csíkját", szóval ha ki is kopik, sokáig tart..
2013. márc. 24. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!